Boyabat Gençlik Merkezi Resim Sergisi

Boyabat Gençlik Merkezi Resim Sergisi

Boyabat Gençlik Merkezi Resim Sergisi

Boyabat Gençlik Merkezi Güzel Sanatlar Atölyesinde Resim-İş eğitimleri alan gençler eserlerini "Benim Fırçam,Benim Dünyam" parolasıyla sergilediler.

Boyabat Gençlik Merkezi Güzel Sanatlar Atölyesinde Resim İş Öğretmeni Büşra Tüten'in rehberliğinde 8-14 yaş grubu 55 öğrencinin altı ay süreyle çizdikleri 200 eserin tabloları "Benim Fırçam,Benim Dünyam" isimli resim sergisiyle izleyicilere sunuldu.

Boyabat Belediyesi 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi'nde açılışı yapılan sergiye İlçe Kaymakamı Enver Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Habibullah Keser, Adli Yargı, Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Çağrı Alper, Boyabat Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Faruk Erdem, Gençlik Merkezi Müdürü Halil Emre Kaya ve diğer ilgililer katıldılar.

Kaymakam Yılmaz, tabloları tek tek inceleyip, öğrencilerle sohbet ve teşekkür etti. Tablolara büyük emekler verildiği belli, diyen Yılmaz, "Gençlik merkezimizin böyle güzel bir çalışma yapması bizleri mutlu etti. Şunu biliyoruz ki çocuklarımızın her biri çok yetenekli ve başarılı çalışmalara imza atmışlar. Elbette ki yavrularımızın yeteneklerinin iyi tespit edilip, o doğrultuda uzman ve çalışkan rehberlerimizin verdiği eğitimlerle daha güzel eserler oluşturulacağına inanıyoruz.

Biz istiyoruz ki her evladımızın yetenek ve kabiliyetleri ortaya çıkarılsın ve elinden tutulsun. Başarı peşinden gelecektir." dedi.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2023, 13:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
N51market.com+n51shop.com
N51market.com+n51shop.com - 12 ay Önce

Boyabatta herşey çok güzel deyerli beld başkanımıza ve deyerli ekibine minnettarım bir ricam var boyabatta bir makina ekipman fuarı düzenlenmesini rica ediyoruz biz ihracatçı firma olarak bir çok firmayı boyabata biz davet ediceyiz fuar heryil bir fuar gerçekleşse çok güzel olur boyabatimizda finansal olarak büyük katkılar kazanır deyerli yönetime saygılarımla Atalay

SIRADAKİ HABER

banner115