Boyabat Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu Türkiye Şampiyonu oldu

Boyabat Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu Türkiye Şampiyonu oldu

Boyabat Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu ödülünü Bakan Tekin'in elinden aldı

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce Türkiye geneli yapılan yarışmada "Bisiklete Biniyorum Camiye Gidiyorum" projesiyle ilk 50 proje arasına giren Boyabat Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu ödülünü Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in elinden aldı.

Ödül törenine katılan Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Halil Gündoğdu ve öğretmenlerini kutlayıp başarılarının devamı dileklerinde bulunarak "Her başarı çalışmanın, azmin ve inancın ürünüdür. Biz de burada kazanılan başarıların daha da yaygınlaşması için hükümetimiz olarak her türlü desteği vermeye devam edeceğiz." dedi

Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı Konferans Salonu'nda düzenlenen "İmam Hatip Okulları Başarılı Örnekler Sergisi ve Ödül Töreninde "Bisiklete Biniyorum Camiye Gidiyorum" projesi ödülünü Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in elinden alan Okul Müdürü Halil Gündoğdu, ödüllerini Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in elinden almanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Gündoğdu, açıklamasında "Öğrencilerin zihninde namaz ve sporu birleştirerek sevdirme, çevremizi tanıyıp farkındalık oluşturma, yaşlı ve hastaları ziyaret etme gibi güzelliklerin öğrencilerimizde yerleşmesine vesile olması bakımından son derece verimli olan projemiz bu yıl da devam ediyor. Projemize emek veren tüm öğretmenlerimize, destek olan kurum ve kuruluşlara teşekkür ederim." dedi.

Boyabat İlçeMilli Eğitim Müdürü Osman Özkan da yaptığı açıklamada okul müdürü, öğretmen ve öğrencileri başarılı çalışmaları için kutladı.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce 07.08.2023 tarihinde İmam Hatip Okulları Başarılı Örnekler Sergisi'nde, Boyabat Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu'nun, "Bisiklete Biniyorum Camiye Gidiyorum" projesi Kültür Sanat ve Spor Tematik alanında ilk 50 proje arasına girmişti.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2023, 11:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115