Ayrancıoğlu'nun jürisinde yer aldığı ulusal yarışma sonulandı

Ayrancıoğlu'nun jürisinde yer aldığı ulusal yarışma sonulandı

AYRANCIOĞLU’NUN JÜRİSİNDE YER ALDIĞI ULUSAL YARIŞMA SONUÇLANDI

Boyabatlı ünlü karikatür sanatçısı Aşkın Ayrancıoğlu’nun da jüri üyesi olarak görev yaptığı "Çay ve Biz" konulu ulusal karikatür yarışması sonuçları açıklandı.

Rize-Fındıklı Belediyesinin çay emekçilerinin sorunlarına dikkat çekmek için "Çay ve Biz" konusunda düzenlediği 2. ulusal karikatür yarışması sonuçlandı.

11-13 Ağustos günlerinde Fındıklı’ya davet edilen jüri üyesi karikatür sanatçıları Altan Özeskici, Aşkın Ayrancıoğlu ve Erhan Yaşar Babalık ilk gün festival açılışına katıldılar ve ilçe merkezinde yoğun katılımlı geleneksel yürüyüşe katıldılar. 

22 Ağustos’a kadar çok çeşitli etkinliklerle devam eden festivale halkın ilgi ve katılımı yoğun oldu.

Jüri üyeleri Altan Özeskici (Karikatürist), Aşkın Ayrancıoğlu (Karikatürist), Ayşe Uzunhasanoglu Pirpir (Fındıklı Belediyesi), Cihangir İlancıoğlu (Fındıklı Belediyesi), E.Yaşar Babalık (Karikatürist), Mehmet Ali Özsoy (Fındıklı Ziraat Odası), Osman Özgümüş ( Fındıklı Belediyesi)’ün değerlendirmesi sonucu ödül kazanan sanatçılar 21 Ağustos Pazar günü Fındıklı’da, "Yeşil Altın, Gümüş Deniz Festivali"nde yapılan ödül töreninde Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu tarafından açıklandı.

Ödül kazanan sanatçılar:
1. Mustafa Kurmalı
2. Engin Selçuk
3. Mehmet Atamer

Mansiyon : Mümin Durmaz
Mansiyon : Lütfü Çakın
Mansiyon : Halit Kurtulmuş


 

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2022, 08:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138