Atatürk Ortaokulu "Boyabat Tanıtımı" Etkinliği Düzenledi.

Atatürk Ortaokulu "Boyabat Tanıtımı" Etkinliği Düzenledi.

Atatürk Ortaokulu "Boyabat Tanıtımı" Etkinliği Düzenledi.

Boyabat İlçesi Atatürk Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri İlçe Kaymakamlığının "Bizim Projemiz" kapsamında "Boyabat Tanıtımı" etkinliği düzenledi.

Boyabat Tanıtımı projesi adıyla okul bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte 10 öğretmen ve 40 öğrenci görev aldı. 9 ayrı stant açılarak gerçekleştirilen etkinlikte Boyabat'ın genel tarihi, Boyabat Kalesi, Salar Köyü Kaya Mezarı, Bazalt Kayalıkları Tabiat Anıtı, Orta Çarşı tarihi, Boyabat Panayırı, Boyabat'ın ünlü şahsiyetleri ve şehitleri ile ekonomik hayatı fotoğraflar ve sinevizyon görüntüleriyle tanıtımı yapılarak ziyaretçiler bilgilendirildi.

Etkinliğin proje sorumlusu Türkçe Öğretmeni Halim Şahin AA muhabirine yaptığı projenin amaçlarına değinerek "Öğrencilerimizin yaparak, yaşayarak kalıcı öğrenimler edinmelerini, yaşadığı yeri tanıması ve tanıtmasını sağlamak, kültür ve tarihi geçmişimizi gelecek kuşaklara aktarmak, ülkemizin 2023 vizyonunda yer alan kültürel ve ekonomik alanda büyük önem taşıyan turizmi ilçemizde ön plana çıkarmaktır" ifadelerinde bulundu. 

Şahin, projenin gerçekleşmesinde kendilerine destek veren İlçe Kaymakamı Fatih Aksoy'a, platformların kurumunda yardım eden ve katkı sağlayan Belediye Başkanı Şefik Çakıcı'ya arz edip şükranlarını sundu. Ayrıca etkinliğe iştirak edip kendilerini yalnız bırakmayan protokol üyeleri ve misafirlere de teşekkür etti. Etkinlikle ilgili stantların üç gün süreyle açık kalacağı bildirildi.

Etkinlik sonrasında tüm öğrenciler ve misafirlere Okul Aile Birliği tarafından hazırlanan yemek ikramında bulunuldu.

Etkinliğe Boyabat Belediye Başkan Vekili Kadir Çeltikçi, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ceylan, İlçe Müftüsü İsa Sağlam, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Cihan Tosunoğlu, Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Hüseyin Matuk,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldılar.

Mahmut Coşkun

Not : Haberle ilgili metin ve fotoğraflar kopyalanıp herhangi bir sosyal medyada yayınlanamaz.


 

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2019, 14:03
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cemal Sevim
Cemal Sevim - 5 yıl Önce

Çok güzel bir proje olmuş ellerinize sağlık. Ayrıca projenin sonunda tüm öğrencilere ve misafirlere yemek ikramı yapmanız çok hoş her okulun yapabileceği bir şey değil. Emeği geçen herkese tekrar teşekkürler.

SIRADAKİ HABER

banner115