Boyabat’ta Hırsızlık Şebekesine Büyük Darbe: 6 Ev ve Kırsal Alanda Çalınan Eşyalar Bulundu!

Boyabat ilçe merkezin 6 eve, yaylalar ve Organize Sanayi Bölgesi’nde bir süredir devam eden hırsızlık olayları, güvenlik güçlerinin başarılı operasyonuyla çözüme kavuştu. Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortak çalışması sonucu, çalınan tüm eşyalar bir evin zemin katında ele geçirildi ve olayla ilgili 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kamera  Kaydı  Şebekeyi Ortaya Çıkardı

Hırsızlık olaylarının aydınlatılmasında kilit rol oynayan detay, Boyabat merkezde yaşanan bir hırsızlık sırasında güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler oldu. JASAT ekipleri, bu görüntüler ve kayıtlar üzerinden yaptıkları detaylı incelemeler ve araştırmalar sonucunda şüphelilerin izini sürdü. Titizlikle yürütülen çalışmalar sonucunda belirlenen adrese Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğü polis ekipleriyle birlikte ortak bir operasyon düzenlendi.

Çalınan Eşyalar Tek Tek Bulundu, 3 Kişi Tutuklandı

Operasyon düzenlenen evin zemin katında, çalınan çok sayıda eşya jeneratör, kesim motorları gibi  benzeri bir çok eşyalar bulundu. Evde yapılan aramalarda hırsızlık olaylarıyla bağlantılı olduğu düşünülen diğer deliller de toplandı. Operasyon kapsamında M.D., K.Y. ve C.S. isimli 3 şüpheli gözaltına alındı. Yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu başarılı operasyonla Boyabat‘ta yaşanan hırsızlık olayına büyük ölçüde darbe vurulmuş oldu.

Boyabat’ta Tarihi Eser Operasyonu: 16 Sikke ve 23 Yüzük Ele Geçirildi
Boyabat’ta Tarihi Eser Operasyonu: 16 Sikke ve 23 Yüzük Ele Geçirildi
İçeriği Görüntüle