Boyabat’ta Benzinle Semaver yakmak isteyen kişi yaralandı !
Boyabat’ın Günpınar köyü kırsalında, ormanlık alanda kesim işinde çalıştığı belirtilen Murat K., dinlenmek ve çay demlemek isterken talihsiz bir kaza geçirdi.
Edinilen bilgiye göre, yorgunluğunu atmak için semaver yakmak isteyen Murat K., semaveri tutuşturmak için normal yöntemler yerine benzin kullanmayı tercih etti. Bu sırada beklenmedik bir anda alevler bir anda parladı ve semaver yerine kendi vücudunu tutuşturdu.
Çevredekilerin hızlı müdahalesi ve olayın 112 Acil Servisi’ne bildirilmesi üzerine, sağlık ekipleri kısa sürede olay yerine ulaştı. Yanan vatandaşa ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Ardından Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılan Kocaman’a burada da ilk tedavisi uygulandı. Ancak vücudundaki yanıkların derecesi ve ileri tedavi gereksinimi nedeniyle, Murat K. daha ileri tedavi için Samsun Yanık Merkezi’ne sevk edildi.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.