Karakum'da artık engel yok

Karakum'da artık engel yok

Karakum'da artık engel yok!

Sinop İl Genel Meclisi Başkanı Yakup Üçüncüoğu, şifalı kumuyla ünlü Karakum Plajından engellilerin yararlanabilmesi için sahile engelli rampası yapıldığını söyledi.  

Sinop İl Genel Meclisi Başkanı Yakup Üçüncüoğu, meclis tarafından başlatılan çalışma ardından İl Özel İdaresi tarafından Karakum mevkisine yapılar engelliler rampasını inceledi. Üçüncüoğlu'na Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Sinop Şube Başkanı Murat Karagülmez, Denetleme Kurulu Başkanı ve İl Engelliler Meclis Başkanı İbrahim Süren, Denetleme Kurulu Başkan Yardımcısı ve İl Engelliler Başkan Yardımcısı Fatma Gündoğdu'da eşlik etti. 

Engellilerin bundan böyle Karakum'dan yararlanabileceklerini belirten Yakup Üçüncüoğlu, engellilerin girişlerinin de ücretsiz olduğunu söyledi. Üçüncüoğlu: "Engelilerimizin şifalı kumuyla bilinen Karamum plajından rahat bir şekilde yararlanabilmeleri için İl Genel Meclisi olarak arkadaşlarımızla birlikte bir teklif hazırladık. Ardından konuyla ilgili çalışmalara başlandı.

Gençlik Spor Müdürlüğü ve İl Özel İdaresi teknik ekipleriyle birlikte bölgede bir çalışma yapıldı ve sonrasında rampa çalışmaları tamamlandı. Şu anda engellilerimiz buradan istifade etmeye başladılar bile. Onlar da bundan böyle Karakum'un şifalı kumundan daha rahat bir şekilde istifade edebilecek. Ayrıca bu alana engellilerimiz ücretsiz bir şekilde girebilecekler. Ben emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi. Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Sinop Şube Başkanı Murat Karagülmez, Denetleme Kurulu Başkanı ve İl Engelliler Meclis Başkanı İbrahim Süren, Denetleme Kurulu Başkan Yardımcısı ve İl Engelliler Başkan Yardımcısı Fatma Gündoğdu'da İl Genel Meclisi Başkanı Yakup Üçüncüoğlu nezdinde tüm meclis üyelerine ve emeği geçen herkese teşekkür etti.



 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115