Feci kazada Sinoplu iki genç hayatını kaybetti

Feci kazada Sinoplu iki genç hayatını kaybetti

Feci kazada Sinoplu iki genç hayatını kaybetti

Almanya’nın İserlohn kentinde yaşayan Sinoplu 19 yaşındaki iki genç geçirdikleri elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre; Hamburg'dan İserlohn'a döndükleri sırada Gökhan Altun'un kullandığı otomobil, tekerinin patlaması sonucu sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle, aynı yönde seyir halinde olan TIR'a arkadan çarptı. Feci kazada sürücü Gökhan Altun ile yanında bulunan arkadaşı Mehmet Çelik hayatını kaybetti. Acı haber başta Altun ve Çelik ailesi ve bölgede yaşayan Türkler olmak üzere İserlohn halkını derinden üzdü.

Asider’den taziye mesajı
Elim bir trafik kazası sonucu hayatlarını kaybeden Gökhan Altun (sağda) ile Mehmet Çelik’in cenaze namazı Ditib Iserlohn Merkez Camisi’nde kılındı. Cenazeye çok kalabalık bir katılım olurken, cenazeler gençlerin memleketleri olan Sinop‘un Türkeli ilçesine gönderildi. Bu arada Avrupa Sinoplular Derneği (ASİDER) yönetim kurulu üyeleri de cenazeye katılarak aileye başsağlığı dileklerinde bulundu.

ASİDER tarafından paylaşılan taziye mesajında ise; “Acı haber bizi de derinden üzdü. Olayın ilk anından itibaren aileyle temas halinde elimizden gelen yardımı yaptık. Gençlerimizin kederli ailelerine başsağlığı diliyoruz. Gençlerimizin mekanları cennet olsun“ denildi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115