Uğur Maden Gözyaşları ve ağıtlarla toprağa verildi

Uğur Maden Gözyaşları ve ağıtlarla toprağa verildi

Boyabat'ın tanınan simalarından Boyabat Sanayi esnaflarından Hüseyin Maden'in oğlu Uğur Maden, gözyaşları ve ağıtlarla son yolculuğuna uğurlandı.

Boyabat'ın tanınan simalarından Boyabat Sanayi esnaflarından  Hüseyin Maden'in oğlu Uğur Maden, 14 Ağustos 2021 Cumartesi günü işyerinde ani bir kalp krizi geçirmesi sonucu genç yaşta hayatını kaybederek yakınlarını, arkadaşlarını ve tüm sanayi esnafını hüzne boğdu.

Uğur Maden'in cenazesi 15 Ağustos 2021 Pazar günü Boyabat 75. Yıl Devlet Hstanesi'nden alınarak uzun bir konvoy eşliğinde köyü Alibeyli'deki evinin önüne getirildi. Burada yakınlarının gözyaşları ve ağıtları eşliğinde karşılanan ve komşularından helallik alınan Maden'in tabutu omuzlara alınarak köy mezarlığındaki aile kabristanlığına getirildi.

Dualar eşiliğinde toprağa verilen Uğur Maden'in yakınları ve sevenleri gözyaşlarına boğulurken, cenazeye katılanların başsağlığı taziyelerini kabul ettiler.

Cenaze törenine tüm sanayi esnafı ve çok sayıda sevenlerinin katılmasıyla sanayi bölgesinden köy içine kadar araçların parketmesiyle bir saat süreyle trafik akışı oldu.

Boyabat Sesi ailesi olarak Merhum Uğur Maden'e Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabır ve başsağlığı dileriz.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2021, 17:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa özmemiş
Mustafa özmemiş - 3 yıl Önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşAllah kardeşim Nurlar içinde yat Allah ailesine ve yakınlarına sabır lar versin versin inşAllah

SIRADAKİ HABER

banner115