Boyabat Kız Futbol Takımı Grubunda Şampiyon Oldu

Boyabat Kız Futbol Takımı Grubunda Şampiyon Oldu

MEVLANA MTAL KIZ FUTBOL TAKIMI GRUBUNDA ŞAMPİYON OLDU

2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Sporları Futbol Gençler Grup Amüsabakaları 20-23 Şubat 2020 tarihleri arasında Çankırı’da Yapraklı İlçe stadyumunda oynanan müsabakalarla sona erdi.

Amasya, Çorum, İstanbul, Kastamonu, Sinop, Tokat ve Yozgat illerini temsilen yarışan genç kızlar futbol takım müsabakalarını hiç yenilmeden tamamlayan Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kız futbol takımı grubunu şampiyon olarak tamamlayarak Türkiye Genç Kızlar Yarı Final Futbol Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar. 


2019 2020 Eğitim Öğretim yılı okul sporları faaliyet programında yer alan genç kızlar futbol müsabakalarında; Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kız futbol takımı Çankırı'da düzenlenen Grup müsabakalarında Kastamonu Kız İmam Hatip Anadolu Lisesi'ni 7-0, Amasya Sosyal Bilimler Lisesini 4-0, Tokat Şehit Aydogan Aydın Spor lisesini 1-0, Yozgat Zübeyde Hanım MTAL 8-0 yenerek grubu gol yemeden şampiyon olarak tamamladı. 

Bu başarılı sonuçlardan dolayı şampiyon kızlarımızı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Okul Müdürü Satılmış Gülmez, Okul Beden Eğitimi Öğretmeni Tunay Özsoy, Akın Uzun ve Sadık Çelik hocalarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Mahmut Coşkun

YORUM EKLE
YORUMLAR
Kerim Yener
Kerim Yener - 4 yıl Önce

Helal olsun hocam. Tebrik ederim. Başarıların daim olsun.

SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138