Boyabat Çeltikspor’dan Profesyonel  Lig altyapısına transfer

Boyabat Çeltikspor’dan Profesyonel  Lig altyapısına transfer

Boyabat Çeltikspor’dan Profesyonel  Lig altyapısına transfer

2017 yılından itibaren yeni bir yapılanmaya giren ve altyapı çalışmalarına ağırlık veren ilimizin köklü kulübü Boyabat Çeltikspor altyapısından yetişen 2010 doğumlu Kerem Talha Güngördü, TFF 2. Lig’de mücadele eden GMG Kastamonuspor takımına transfer oldu. Boyabatlı  sporcu U14 Gelişim Ligi 6. grupta Ahlatcı Çorum FK, Ankara Keçiörengücü, Boluspor, Gençlerbirliği, MKE Ankaragücü ve Konyaspor gibi önemli kulüplere karşı mücadele edecek.

2009 doğumlu diğer iki önemli oyuncumuz da Samsun Spor Lisesini kazanarak Samsun’un önemli kulüplerine transfer oldu. Gökalp Özdemir, Samsun Kadıköyspor, Koray Çakal’ da Samsun Büyükşehir Belediyespor forması giyecek. 

Konuyla ilgili Boyabat Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü futbol antrenörümüz Rıfat Yurtseven “2017 senesinden itibaren Yusuf Çamyaran hocamla altyapı çalışmalarını yürütmekteyiz. Bu süreçte birçok başarılar elde ettik, sporcularımızın tecrübe kazanması için özel turnuvalara katıldık, profesyonel lig takımların altyapılarıyla ve çevre ilçe takımlarıyla özel maçlar yaptık. Sahadaki başarılarımızı bilimsel çalışmaların içinde yer alarak da destekledik. Sinop Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültemizin desteğiyle altyapı oyuncularımızla birçok bilimsel çalışma içinde yer aldık. Çalışmalarımıza Boyabat Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüz bünyesinde devam etmekteyiz. Emeklerimizin karşılığını aldığımız için çok mutluyuz. 

Desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Faruk Erdem’e, Boyabat Çeltikspor Kulübü başkanı Oktay Kılıçarslan’a ve Yusuf Çamyaran hocamıza teşekkür ediyorum.” açıklamalarında bulundu.

- Boyabat Sesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115