Boyabat 1868 kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor

Boyabat 1868 kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor

Boyabat 1868 kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor

2021-2022 Sezonu Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) mücadele edecek olan Sinop ekibi Boyabat 1868 Spor, şampiyonluk ve 3.Lig parolasıyla  çıktığı yolda çalışmalarına devam ediyor.

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) 5.Bölge 1.Grup’ta yer alacak olan Boyabat 1868 Spor, yeni kurulan güçlü yönetimiyle birlikte şampiyonluk parolasıyla transferlerini açıklıyor.

Boyabat 1868 Spor Kulübü tesislerinde Kulüp Başkanı Vahdet Erdoğan, Başkan Vekili İş adamı Erdal Sarı, Yönetim Kurulu Üyesi Av.Enes Çakır, Denetleme Kurulu Üyesi İş adamı Sami Tandoğan ve son kurulan yönetim listesinde bayan üyelerin olmasıyla sporseverlerden tam not alan ve dikkatleri üzerine çeken Boyabat 1868 Spor Kulübünün  yeni yönetiminde Başkan Vekili görevi alan başarılı İş kadını Necla Mor'un da katıldığı imza töreni gerçekleşti.

Boyabat'ta yetişen genç sporculara ve altyapıya  her zaman büyük önem veren Boyabat 1868 Spor Kulübü bu sene de yaptığı transferle bu önemi göstermiş oldu.

Boyabat’ın yetiştirdiği yetenekli oyuncular Yasin Efe ve Osman Emre Esen'le anlaşan kulüp ayrıca Vefaspor ve Kapaklıspor  formalarını giyen tecrübeli futbolcu Berkay Cengiz'le, geçmişte Sorgun Belediyespor ve Devrek Belediyespor  formalarını giyen Atahan Mehmet  Kömürlü ile, Maltepespor ve Edirnespor  formalarını giyen tecrübeli futbolcu Tolga Aydın'la, geçmişte Kütahyaspor ve Bartınspor  formalarını giyen tecrübeli futbolcu Fatih Akmaz'la ve Giresunspor, Dersimspor, Amasya1968 Spor  formalarını giyen 2.Lig ve 3.Lig tecrübeleri olan yetenekli futbolcu Zeki Gündoğdu oldu.

30-31 Ekim 2021 tarihlerinde başlayacak BAL Liginde 10 rakiple karşılaşacak olan Boyabat 1868 kendi tesislerinde çalışmalarına devam ederken bir taraftan da hazırlık maçları yapıyor.

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2021, 14:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115