Nazım Maviş’ten Boyabat Çevre Yolu açıklaması

Nazım Maviş’ten Boyabat Çevre Yolu açıklaması

Nazım Maviş’ten Boyabat Çevre Yolu açıklaması

Boyabat’ta 2009 yılında yapımına başlanan Çevre Yolu ilgili Milletvekili Nazım Maviş önemli açıklamalarda bulundu.

Sinop’un Boyabat ilçesinde 2009 yılında yapım çalışmaları başlayan ve 2020 yılında bitmesi planlanan çevre yolu ile ilgili Sinop Milletvekili Nazım Maviş önemli açıklamalarda bulundu. Özellikle uzun ve geniş araçların geçisi sırasında ilçedeki trafiğin durma noktasına gelmesi, ambulans ve benzeri aciliyet gerektiren konularda aksaklıkların yaşanması ile bitirilmesi önem arzeden proje için önemli açıklamalarda bulundu. Boyabat 2022 Yılı İlçe Koordinasyon Kurulu Toplantısında konuşan Nazım Maviş Boyabat Çevreyolu projesinin bağlantı çalışmaları sonrasında hizmete gireceğini duyurdu.

Çalışmalardaki kesintinin sebebinede açıklık getiren Milletvekili Maviş ; ’’ Çevre Yolumuzla ilgili Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Boyabat’a, Durağan’a geldiğinde il başkanımızla birlikte buradaki durumu anlattık. Maalesef iş yapımı ile ilgili yüklenci firmanın sahibinin vefat etmesi nedeniyle çalışmalarda bir kesinti oluştu ama Karayollarımızla çalışmalarımız neticesinde hızlı bir şekilde projemiz tamamlanacak. Çevre yolumuzda Yalak Köyü bağlantısı ve Osmanköyü-Bektaş bağlantıları kaldı. Buradaki çalışmalar bittiği zaman yolumuz hizmete açılacak ‘’ ifadelerini kullandı.

- Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2022, 14:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
Saadet dilki
Saadet dilki - 2 yıl Önce

Sada ve solda park etmiş ataçları kaldırmak gerek park yasağı gerekli şart bir eczanenin önünde durupta ilaç bile alamıyoruz buna bir çözüm gelmeli herkez beleşci oto parka çeken yok paralı yerlere çeken yok aracını yasaklayın

Ömer kebapçıbaş
Ömer kebapçıbaş - 2 yıl Önce

Sn;vekilim çevre yolu kaç yılında bitecek,inşaAllah yakın zamanda biter umuduyla

Uğur özdemir
Uğur özdemir - 2 yıl Önce

2009 yılında başlanmış 2022 olmuş sebebe bak firmanın sahibi ölmüş ondan bitmemiş sayın vekil artık vatandaş bunları yemiyor kusura bakmayın.

yenimahalleli
yenimahalleli - 2 yıl Önce

kısaca siyasetcinin yalanı bitmez sizin karşınızda yaşar topcu yok nazım kardeşlerini işe soktu ona yetr bu size çok bile

Boyabatlı
Boyabatlı - 2 yıl Önce

Vekilin bu işle ilgilenmesi köyün adını söylemesinden belli. 7 senedir vekillik yapıyor hala bahane bahane. Yönetici atamaları nasıl gidiyor, has partiden gelipte ak parti genel başkan vekil yardımcılığı koltuğu nasıl gidiyor ondan bahset. Özel eğitim işleri nasıl gidiyor.

SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138