Milletvekili Maviş, yeniden Sinop'tan aday adayı

Milletvekili Maviş, yeniden Sinop'tan aday adayı

MAVİŞ YENİDEN SİNOP’TAN ADAY ADAYI
 

AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, 14 Mayıs’ta yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimleri için Sinop’tan aday adaylık müracaatında bulunacak.
Maviş’in, önümüzdeki günlerde Sinop İl Başkanlığında gelerek aday adaylığı başvurusunu yapacağı öğrenildi.
26 ve 27. Dönemlerde Sinop’tan birinci sıra milletvekili adayı gösterilen ve TBMM’de iki dönem boyunca Sinop’u temsil eden Maviş, AK Parti Genel Merkezinde de MKYK Yedek Üyeliği, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı ve İl Teşkilat Koordinatörlüğü gibi önemli görevlerde bulundu.
Maviş, halen AK Parti Genel Merkezinde Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un yardımcılığı görevini yürütüyor. Bununla birlikte Samsun ve Kastamonu illerinin koordinatörlüğünü de sürdürüyor.  

 

HEDEFİMİZ SİNOP’U MARKA ŞEHİR YAPMAK OLDU.
 

Maviş, aday adaylığına ilişkin ilk değerlendirmesinde, 01 Kasım 2015 tarihinden itibaren yürüttüğü milletvekilliği görevi boyunca, temel hedefinin Sinop’u marka şehir yapmak olduğunu belirtti.
 

BİR DÖNEM DAHA HİZMETE TALİBİM
 

Sinop ve ilçelerini birçok projeyle buluşturmanın yanı sıra, Sinopluların taleplerinin karşılanması için de büyük bir çaba ortaya koyduğunu belirten Maviş, “Milletimizin takdiriyle, onları temsil etmek üzere 2 dönemdir milletvekilliği görevini büyük bir onurla yürütüyorum. Bu süre içinde bütün hassasiyetimiz milletimizin emaneti olan bu makama halel getirmemek, bize temsil yetkisi veren hemşerilerimize mahcup olmamak oldu. Bu anlamda Rabbime bu aziz millete hizmet etme görevini bizlere bahşettiği için sonsuz şükürler ediyorum. Şimdi milletimizin güven ve teveccühü, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ile genel merkezimizin takdirleriyle 28. Dönemde de yeniden Sinop Milletvekilliği için aday adaylık müracaatında bulunacağım. Yine aynı şevk ve heyecan ile aynı inanç ve hassasiyetle Sinop’a ve Sinoplulara hizmetkar olmaya talibim. Bu duygularla Türkiye Yüzyılı vizyonumuz için önemli bir dönüm noktası olan 14 Mayıs 2023 seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyor, bu bayrak yarışında sorumluluk alan tüm aday adayı kardeşlerime başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2023, 15:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet Ünal
Ahmet Ünal - 1 yıl Önce

Keşke arandıgınızda da bir defa geri dönüş yapıp konu nedir diyebilseydiniz, yapmayı yardımcı olmayı bırakın bir kenara şimdi talip olmak kolay seçimden sonra da hatırlamak lazım seçmeni

Boyabatlı
Boyabatlı - 1 yıl Önce

Sinopta kardeşinin oturduğu bina yeri sit alanımı değilmi, o bina senin gününe yapıldımı yapılmadımı. Has partiden gelip de ömür boyinca vekillik yap bari.

Aslan
Aslan - 1 yıl Önce

Nazim maviş anlaşılan doymamış ne diyelim Allah doyursun.

MURAT 5734
MURAT 5734 - 1 yıl Önce

DİLERİM ALLAHTAN AK PARTİ TÜM ÜLKEDE HAK ETTİĞİ ŞEKİLDE BAŞARILI OLAMAZ ARTIK YETER

YHS Lİ
YHS Lİ - 1 yıl Önce

YHS YE GİH MÜJDESİ VERMEDİNİZ OY YOK SİZE.

Boyabatlı
Boyabatlı - 1 yıl Önce

Has partiden gel ve 3 dönem aday ol, birde 4. Dönemi iste. Kusura bakma birazda başkası vekil olsun. Seni gördük yeter artık.

Boyabatlı Vatandaş
Boyabatlı Vatandaş - 1 yıl Önce

Allah razı olsun senden çok çalıştın çabaladın. Boyabat 75. yıl devlet hastanesinde her aradığımızı bulabiliyoruz. Çünkü yıllardır Boyabatımız da hastalarımızın gece gündüz geç saatlerde Emar çektirmek için Sinop' gelip gittiğinden hiç te haberin yok herhalde. Boyabatımıza yıllardır bir emar cıhazını getiremediniz halen tutturmuşsunuz yeniden bir dönem daha istiyorsunuz. Ayıp utanmayı biliyorsanız bir an önce bir kenara çekilir ben bu memlekete hizmet edemedim deyip gidersiniz. Ayrıca çevre yolu da unutulmuş değil. Boyabat'a geldiğiniz de kaç fakirin elini tuttunuz. Ama şimdi tam da el sıkma günü ben yine varım deme günü. Sana uyurlar olsun İnşAllah bir daha bu görev sana nasip olmaz.

Boyabatlı
Boyabatlı - 1 yıl Önce

Senin zamanında 2 sene boyabat kadın doğumcusuz kaldımı kalmadımı. Hiç yakın tarihte böyle bir şey oldumu. Hastanelerde yönetici ataması nasıl gidiyor. Iyimi.


SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138