Milletvekili Maviş ‘’ Boyabat’ın yaylalarında cep telefonu sorununu çözüyoruz ''

Sinop’un Boyabat ilçesinde gerçekleştirilen geleneksel Gündüzlüler Yayla Şenliği’nde konuşan Sinop Milletvekil Nazım Maviş Boyabat Yaylalarında cep telefonu ve elektrik sorununu yakın zamanda çözeceklerini söyledi.

Milletvekili Maviş konuşmasında ‘’Biz muhtarlarımızla bir araya geldik, uzun bir toplantı yaptık devam eden ev planladığımız işlerimizi konuştuk. Çalışmalarımız devam ediyor, çözülememiş olan sorunları çözmeye çalışıyoruz. Özellikle yaylalarımızda cep telefonlarıyla ilgili sorunlar bulunuyor. Bununla ilgili Ulaştırma Bakanlığı İletişim AŞ. ihalelerini yaptı. İlerleyen süreçte telefon çekmeyen  yer kalmayacak. 

Sıkıntımız şuydu biz daha önce Gsm şirketlerine bunu yaptırıyoruduk onlar da  yatırımın karlılığını hesaplayıp yatırım yapmaya çalışıyorlardı. Şimdi bizzat Ulaştırma Bakanlığımız tarafından gsm operatörlerine bırakılmaksızın ihaleler yapıldı ve çalışmalar başladı ,Boyabat Kaymakamımızda  konuyu takip ediyor Sinop’un tamamında elektrik olmayan ve telefon çekmeyen yaylamız kalmayacak. 

Her köyümüzün genel ihtiyaçlarıyla ilgili de çalışmalarımız sürüyor. Türkiye kararlılıkla geleceğe doğru yürüyor. Güçlü ve büyük bir Türkiye kuruyoruz adım adım. Gelecek yüzyıl Türkiye’nin yüzyılı olacak. Bizim vazifemiz vekiller olarak bize nasıl ayyıldızlı bayraklar altında böyle güzel şenlikler imkanı verilmişse bizde gelecek nesillere bunu miras bırakacağız. ‘’ ifadelerini kullandı. ‘’  ifadelerine yer verdi.

- Boyabat Sesi

YRP Boyabat İlçe Başkanı Ercan Türkoğlu'ndan bayram mesajı YRP Boyabat İlçe Başkanı Ercan Türkoğlu'ndan bayram mesajı