İş adamı Orhan Çakır Ak Parti Boyabat Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı

İş adamı Orhan Çakır Ak Parti Boyabat Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı

Boyabat ilçesinde 31 Mart Yerel seçimleri öncesi Ak Parti İlçe Başkanlığında düzenlenen programda İş adamı Orhan Çakır, AK Parti'den Boyabat Belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Başvuru evraklarını teslim alan İlçe Başkanı Kadir Çok, Orhan Çakır’a başarılar diledi. Orhan Çakır, burada yaptığı konuşmasında ;

‘’  31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimleri öncesinde sizlerle bir arada olmaktan mutluyum. Bugün doğup büyüdüğüm sokak sokak sorunlarını bildiğim  Boyabatımıza hizmet etmek için hayırlı bir yola çıkıyorum.vAk partimizden Boyabat Belediye başkanı aday adayı olduğumu açıklıyorum. Bu şehire kazandıran olmak tek arzumdur.

Almış olduğum eğitim ve 20 yıllık çalışma hayatımdaki farklı iş kollarında edinmiş olduğum tecrübeler ve görev almış olduğum STK Başkanlığı sırasında kazandığım deneyimleri Boyabat’ın gelişmesi ve değişmesinde kullanmak için  yola çıkıyorum .

Sevgili Boyabatlılar  makama ve koltuğa değil yolun sonunda, gönlünüzde hak edilmiş hayır dualarınıza talibim .Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde,   Sinop milletvekilimiz Sayın Nazım Maviş ile birlikte  uyum içerisinde şehrimizin gelişmesi ve sorunların çözülmesi için gereken tüm çabayı göstereceğim.

Bu yolda gerek sivil toplum kuruluşları ve gerekse  tüm kamu kurumları ile istişareler yaparak en doğru en kazançlı projeleri hayata geçirmeye gayret edeceğim. Geçmişimle bugünümle çizgimle alnım ak, başım dik karşınızdayım bu görevi layığı ile yapacağıma inancım tamdır . Allah nasip eder partimiz teveccüh gösterirse bu yolda elimden geleni yapacağıma söz veriyorum. Dua ve desteklerinizi bekliyor, hepinizi saygı sevgi ve muhabbetle selamlıyorum ‘’ifadelerine yer verdi

Program çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2023, 19:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115