Binali Yıldırım Boyabat’a geliyor

Binali Yıldırım Boyabat’a geliyor

Binali Yıldırım Boyabat’a geliyor

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, AK Parti Sinop İl Başkanlığı tarafından düzenlenen çeşitli etkinliklere katılmak üzere 14 Eylül Çarşamba günü Sinop’a geliyor. 

Sinop programı kapsamında Boyabat ve İl Merkezinde çeşitli programlara katılacak olan Binali Yıldırım’a, eşi Semiha Yıldırım da eşlik edecek. 

Binali Yıldırım’ı Sinop’ta ağırlayacak olmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını ifade eden AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, “Geçtiğimiz günlerde Sayın Başbakanımızı makamında ziyaret ederek kendilerini Sinopumuza davet etmiştik. Sağolsunlar davetimizi kırmayarak 14 Eylül Perşembe günü Sinopumuzu teşrif edecekler” dedi.

YILDIRIM’IN İLK DURAĞI BOYABAT

Yıldırım’ın Sinop programına ilişkin de detayları paylaşan Maviş, “Sayın Başbakanımızla Sinop programı kapsamında ilk olarak Boyabatımızda eşi Sayın Semiha Yıldırım hanımefendinin himayelerinde yapılan Hacı Mukaddes Gürün Kızılay Anaokulumuzun açılışını gerçekleştireceğiz. Daha sonra Orta Çarşımızda esnafımızla ve hemşerilerimizle selamlaşacağız. Sonrasında ise Sivil Toplum kuruluşlarımız ve meslek odalarımızın üyeleriyle de bir araya geleceğiz” dedi

BİNALİ YILDIRIM DAHA SONRA SİNOP İL MERKEZİNE GEÇECEK

Maviş, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’ın Boyabat Programının ardından Sinop İl Merkezine geçerek Küçük Sanayi sitesinindeki esnafları ziyaret edeceğini belirtti. 

Maviş, Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’ın Sinop’ta çeşitli programlara katılacağını ve vatandaşlarla buluşacağını kaydetti.

- Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2022, 12:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
YARDIMCI HİZMETLİ
YARDIMCI HİZMETLİ - 2 yıl Önce

YÜKSEL OKUL MEZUNUYUZ 2005 DEN BERİ YARDIMCI HİZMETLİYİZ BİZ YARDIMCI HİZMETLİLER 175 BİN KİŞİ GİH MÜJDESİ BEKLERİZ SAYGILAR.

YARDIMCI HİZMETLİ
YARDIMCI HİZMETLİ - 2 yıl Önce

YHS LİLER GİH MÜJDESİ BEKLİYOR .SESİMİZ OLUN 2005 DEN BERİDİR MEMUR SEN BİZİ UYUTUYOR YETER ARTIK.

OTOBÜSÇÜ
OTOBÜSÇÜ - 2 yıl Önce

Boyabata hangi siyasetçi gelirse gelsin ya orta çarşı ya sanayi ziyareti yapıyor. Otogara gelip Boyabat turizmini izleyen hiç bir siyasetçi yok.

VATANDAŞ
VATANDAŞ - 2 yıl Önce

dolaşmaya gerek yokki nasılsa hipnotize edilmiş gibi aynı iktidara oyunuzu veriyorsunuz ne gerek var. ekmel 50 tl.olsa mazot 200 tl olsa değişen bişey yok enflasyonu hiç söylemiyorum.

SIRADAKİ HABER

banner115