Bakan Kirişçi: “Tüm imkanlarımızla  Boyabat’ın yanınızdayız”

Bakan Kirişçi: “Tüm imkanlarımızla  Boyabat’ın yanınızdayız”

Maviş, Bakan Kirişçi İle Boyabat’ta Yağıştan Etkilenen Tarım Arazilerini Görüştü

AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Sinop’un Boyabat ilçesinde sağanak yağıştan etkilenen tarım arazileriyle ilgili Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi ile telefonda görüştü.

Bakan Kirişçi görüşme sonrası Maviş’in ricası üzerine Boyabat’taki muhtar ve tarım üreticilerinin temsilcilerini de telefonla arayarak talep ve ihtiyaçlarını bizzat kendilerinden dinledi.

Maviş Gece Saatlerinde Bakan Kirişçi’yi Aradı

Sinop’un Boyabat ilçesinde sağanak nedeniyle bir köprü yıkılmış ve yaşanan şiddetli yağış tarım arazilerini de vurmuştu. Yağışın etkili olduğu gece saatlerinde Tarım ve Orman Bakanı Vahit

Kirişçi ile bir telefon görüşmesi gerçekleştiren Maviş, bölgedeki çeltik tarlaları başta olmak üzere yağıştan etkilenen tarım arazileri hakkında Bakan Kişiçi’ye bilgiler verdi. Maviş, meydana gelebilecek zararın giderilmesi için Bakan Kirişçi’den destek sözü aldı.

Bakan Kirişçi Muhtar ve Çeltik Üreticilerinin Temsilcilerini Aradı

Bugün de Bakan Kişiçi’yle ikinci kez telefonda görüşen Maviş, Bakan Kirişçi’ye muhtar ve çeltik üreticilerinin temsilcileriyle görüşme ricasında bulundu.

Maviş’in ricası üzerine Boyabat’taki muhtar ve çeltik üreticilerinin temsilcilerini bizzat telefonla arayan Bakan Kirişçi, bölgedeki son durumu ve aciliyet duyulan ihtiyaçları kendilerinden dinledi.

Bakan Kirişçi: “Tüm imkanlarımızla  Boyabat’ın yanınızdayız”

Kirişçi telefon görüşmesinde muhtar ve tarım üreticilerinin temsilcilerine yanlarında olduklarını belirterek, yağış sonrası bölgede hasar tespit çalışmalarının başladığını ve oluşabilecek her zararın karşılanacağını söyledi.

Konuyu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da arz edeceklerini söyleyen Bakan Vahit Kirişçi, “Endişeniz olmasın, devletimiz emrinizde” dedi.

- Boyabat Sesi

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet yavuz
Mehmet yavuz - 2 yıl Önce

Ya yıllarını vermiş partili belediye başkanı istifa etmiş seversin sevmessin vekilin ilk haberi bi tuaf sanki oh be meydan bana kaldı der gibi

SIRADAKİ HABER

banner115