Ak Parti aday adayı Orhan Çakır çalışmalarını sürdürüyor

Ak Parti aday adayı Orhan Çakır çalışmalarını sürdürüyor

Boyabat AK Parti Belediye Başkanlığı aday adayı Orhan Çakır çalışmalarını sürdürüyor

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi , Ak Parti Boyabat Boyabat Belediye Başkanlığı aday adayı İşadamı Orhan Çakır çalışmalarını sürdürüyor.

Orhan Çakır, aday adaylığı başvurusu sonrasında sokağın ve esnafın nabzını tutarak, ilçedeki vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Yerel halkın sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerini değerlendiren Çakır, seçim sürecinde aktif bir şekilde ilçe sakinleriyle iletişim kurma gayretinde.

Çakır, çalışmaları kapsamında Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş ile de sık sık bir araya gelerek, istişarelerde bulunuyor.

Orhan Çakır kimdir ?

15 Ağustos 1978 tarihinde Sinop’un Boyabat İlçesinde doğan Orhan Çakır, ilk, ortaokul ve lise eğitimini Boyabat'ta tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 2002 yılında mezun oldu. 2002 yılında İngiltere’de dil eğitimi alan Çakır, aile şirketinde 2003 yılından itibaren çalışmaya başladı. 2008 yılından itibaren Boyabat Ticaret Odası Meclis Üyesi, Boyabat Organize Sanayi Müteşebbis Heyet Üyesi, Boyabat Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı ve Boyabat Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yaptı. Evli ve 3 çocuk babası olan Çakır, hem iş dünyasındaki deneyimi hem de yerel yönetimdeki görevleriyle tanınıyor.

- İlan reklam

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2023, 12:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115