Kategoriler

BoyabatSesi

Boyabat'ta "Covid-19 tedbirleri denetimi" gerçekleştirildi.

Boyabat'ta "Covid-19 tedbirleri denetimi" gerçekleştirildi.

Boyabat ilçesinde Kaymakam Mehmet Nuri Çetin ve beraberindeki heyet "Sağlık İçin Hepimiz İçin" mottosu ile yaşamın tüm alanlarını kapsayacak şekilde genel denetimler gerçekleştirdiler.

Kaymakam Çetin ve beraberindeki heyet, Karacaören köyü ve Boyabat Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği önündeki trafik ve sağlık ekiplerinin denetim noktalarını ziyaret edip görevlilerden bilgi alıp araç sürücüleriyle de konuşarak uyulması gereken kuralları hatırlattı.

Denetimlerini ilçe merkezinde de sürdüren Kaymakam Çetin ve ekipleri Orta Çarşı, Yıldız Mahallesi, Çamlıca Mahallesi ve Adnan Menderes Bulvarı üzerinde yaya ve motorize ekipler halinde gerçekleştirip, temizlik, maske ve fiziki mesafe kurallarına uyulup uyulmadığına özellikle dikkat edilerek, vatandaşlara yönelik rehberlik edici ve bilinçlendirmeye yönelik uyarılara ağırlık verildiği görüldü.

Kaymakam Mehmet Nuri Çetin, vatandaşlarımızın büyük bir çoğunluğunun kurallara uymasından memnuniyet duyduklarını söyleyerek, "Denetimlerimizde gördük ki vatandaşlarımız artık daha bilinçli, herkes maskesini kurallara uygun takıyor, sosyal mesafe ve temizliğe dikkat ediyor. Ancak, istisnai de olsa kurallara uymayan vatandaşlarımıza diyoruz ki, siz de kurallara uyun. Bu salgını en az zararla sonlandıralım. Ne siz sağlığınızdan olun, ne de biz para cezası uygulamak zorunda kalmayalım. Eğer toplum sağlığını tehdit edecek şekilde kural dışı hareketlerde bulunanlar olursa ve uyarılara rağmen hala dikkate almayanlar olduğunda yetkili mercilere bildirilmesini istiyoruz." dedi.

Denetimlere Belediye Başkan Vekili Abdullah Kozanoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Nihat Aydın, İlçe Sağlık Müdürü Uz. Dr Bekir İnebeyli, Boyabat Şöforler ve Otomobilciler Odası Başkanı İrfan Erbaş ve diğer ilgililer katıldılar.

Mahmut Coşkun


 

https://www.youtube.com/embed/fUSsK3DyoE8
Yorumlar

Daha Fazla Haber
EĞİTİM
443 Kez Görüntülendi.
Boyabatlı öğrenci Sudenur dünya ikincisi oldu
GÜNDEM
457 Kez Görüntülendi.
Mutfakta çıkan yangın diğer odalara sıçramadan söndürüldü !
EĞİTİM
748 Kez Görüntülendi.
Diktiği Ağaçlarla Boyabat’ın Çehresini Değiştiren Hikmet Kaya, Öğrencilerle Buluştu
GÜNDEM
1244 Kez Görüntülendi.
Boyabat'ta yangın bir ev kül oldu !
GÜNDEM
1291 Kez Görüntülendi.
Boyabat’ta kek paketinden uyuşturucu çıktı !
GÜNDEM
1329 Kez Görüntülendi.
Boyabat Kastamonu yolunda kaza 1 kişi hayatını kaybetti !
GÜNDEM
446 Kez Görüntülendi.
Boyabat Sesi Gazetesi’nden Kaymakam Enver Yılmaz’a ziyaret
SİYASET
729 Kez Görüntülendi.
Gazetemizden Boyabat Belediye Başkanı Hasan Kara’ya ziyaret
GÜNDEM
1302 Kez Görüntülendi.
Boyabat’ta 23 Nisan Çocuk Bilim Şenliği gerçekleştirildi
GÜNDEM
2080 Kez Görüntülendi.
Boyabat’ta araba çarpan çocuk yaralandı