Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti'nden Başkan Çakıcı'ya Ziyaret

Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti'nden Başkan Çakıcı'ya Ziyaret

Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti'nden Başkan Çakıcı'ya Ziyaret

21.02.2019 Perşembe günü Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti üyeleri Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı'yı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Şefik Çakıcı ziyarete ilişkin'' Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti olarak ilçemize hoşgeldiniz ziyaretinizden dolayı başkanımıza ve tüm üyelerimize teşekkür ediyorum.Basın aslında bir milletin, toplumun sesidir,vatandaşın sesinin gazeteye  internet sayfasına yansımasıdır.Bu sebebledir ki sizlerle berabaer olmaktan mutluluk duyuyorum.''dedi.

Boyabat'ta planladıkları projeler ile ilgili gazetecilere  bilgi veren Çakıcı , çok çalışarak 2023 yılına Boyabat'ı hazırlayacaklarını ifade etti.

2023 yılına doğru Boyabat'ın doğalgazına kavuşmuş, tarihi orta çarşı restorasyonu bitmiş ,teleferik ve cam terası yapılmış,seyir kulesi bitmiş,yürüyüş yolları, bisiklet yolları olan bir yapıda olacağını söyleyen başkan Çakıcı önümüzdeki günlerde açıklayacağı Kolaz Çayı Projesi hakkında da bilgi verdi.

Kolaz Çayı ıslah projesi kapsamında 400 metrelik bir alanda Kolaz çayı içerisinde yapılacak bir yapay gölle ,vatandaşları gondallar ve jetskiler ile tanıştıracaklarını ifade etti.

Ziyarete 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel,Osman Aksu,Fatih Uysal,Serhat Özşahin,Davut Koçyiğit ve Ali Sezer katıldı.

-Haber Merkezi


 

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2019, 11:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115