Durağan Adliyesi hakimi Aslı Hilal Karakaş Kuzucu hayatını kaybetti

Durağan Adliyesi hakimi Aslı Hilal Karakaş Kuzucu hayatını kaybetti

Durağan mahkeme hakimi vefat etti

Sinop'un Durağan ilçesinde görev yapan hakim Aslı Hilal Karakaş Kuzucu‘nun vefat ettiği öğrenildi. 

Durağan Adliyesi Asliye Ceza Mahkemesinde görevli hakime Aslı Hilal Karakaş Kuzucu hayatını kaybetti. Kuzucu'nun bir süredir tedavi gördüğü ve Durağan'da görev yapan polis memuru  Şenol Kuzucu'nun eşi olduğu öğrenildi.Merhum hakime hanımın cenazesi 31 Mart Perşembe günü Ankara'da defnedilecek.

Boyabat Sesi ailesi olarak merhumeye Allah'tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.h

Hakimler ve Savcılar Kurulu Birinci Dairesi Başkanı Halil Koç, sosyal medya hesabı üzerinden vefat eden Sinop Durağan Hakimi Aslı Hilal Karakaş Kuzucu için başsağlığı mesajı yayımladı.

Koç mesajında, “Değerli meslektaşımız, Sinop Durağan Hakimi Aslı Hilal Karakaş Kuzucu’nun bir süredir tedavi görmekte iken vefat ettiğini üzüntü ile öğrendim. Vefat eden meslektaşımıza Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Yargı camiamıza sabır ve başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Hakimler ve Savcılar Kurulu da başsağlığı mesajı yayımladı. Mesajda, “Değerli meslektaşımız, Sinop Durağan Hâkimi Aslı Hilal Karakaş Kuzucu vefat etmiştir. Meslektaşımıza Allah’tan rahmet, derin acılarını paylaştığımız kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır dileriz. Yargı camiamızın başı sağ olsun” ifadelerine yer verildi.

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2022, 22:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet
Mehmet - 2 yıl Önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Yakınlarına eşine Allah dan sabırlar diliyorum çok üzücü genç hakime hanıma rahmet diliyorum

SIRADAKİ HABER

banner115