Cinayet Zanlısı İtiraf etti

Dün gece bir kişinin ölümü ile sonuçlanan olayda emniyet ekiplerince şüpheli olarak göz altına U.T  emniyet ekiplerine suçunu itiraf edip çıkarıldığı mahkemede suçlamaları kabul etti ve tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Cinayet Zanlısı İtiraf etti

Dün gece bir kişinin ölümü ile sonuçlanan olayda emniyet ekiplerince şüpheli olarak göz altına U.T emniyet ekiplerine suçunu itiraf edip çıkarıldığı mahkemede suçlamaları kabul etti ve tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Boyabat İlçe Emniyet Emniyet müdürlüğü polis ekiplerinin yapmış olduğu detaylı incelemeler  sonucunda kısa sürede gecenin son saatlerinde U.T. isimli şahsı gözaltına alınmıştı. Israrla suçunu inkar eden şahıs,  gün içinde İlçe Emniyetinin bilişim araştırmaları ve şehir kameraları incelemeleri sonucunda edinilen bilgiler neticesinde U.T. suçunu itiraf etti. U.T. cinayet sonrası 9 mml'lik silahını oturduğu evinin kömürlüğüne sakladığını ifade etti. Suçunu itiraf eden cinayet zanlısı U.T. Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Sinop Özel Hareket eşliğinde ifadesi alınmak üzere yoğun güvenlik önlemleri altında Boyabat Adliyesine getirildi

Burada hakim karşısına çıkarılan U.T.  kasten adam öldürmekten tutuklanarak Boyabat Cezaevine gönderildi.

-BOYABATSESİ

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2018, 11:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet Küçükbaş
Ahmet Küçükbaş - 5 yıl Önce

Kimi öldürmüş? Nerede ve niye öldürmüş?

SIRADAKİ HABER

banner115