Boyabat’ta köpek saldırısına uğrayan genç kız Boyabat Sesi’ne konuştu

Boyabat’ta köpek saldırısına uğrayan genç kız Boyabat Sesi’ne konuştu

Sinop’un Boyabat ilçesinde 19 Ocak Perşembe günü başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan Hilal Karakuş korku dolu anları Boyabat Sesi Muhabirine anlattı.

Yıldız Mahallesi'nde ikamet eden 19 yaşındaki Hilal Karakuş, sabah saatlerinde dershaneye gitmek için evinden çıktı. Karakuş, bir süre sonra karşılaştığı sahipsiz köpeklerin saldırısına uğradı.

Genç kızın çağlıkları üzerine gelen mahalle sakinleri, köpekleri bölgeden uzaklaştırdı.Köpeklerin saldırısı, bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.Olay ulusal medyada geniş yankı uyandırırken saldırıya uğrayan öğrenci Hilal Karakuş Boyabat Sesi Gazetesi Muhabirine korku dolu anları anlattı.

Köpeklerden kurtulmak için kaldırıma çıktığını anlatan Karakuş,‘’ Ben sabah saatlerinde dershaneye gitmek için evden çıktım. Arabalarına arkasından köpek seslerini duydum kaldırıma çıktım ancak köpekler bir anda beni hedef seçti. Olduğum yerde durdum daha sonra köpeklerden biri bana dokunuca dayanamadım kaçmak istedim. Yoldan geçen kişi beni kurtardığı için kendisine teşekkür ediyorum.’’dedi.

Köpeklere müdahale ederek genç kızı kurtaran Hakkı Özdemir de sabah işe gitmek için evden çıktığını belirterek, "Bir kız çocuğunun telefonla görüşerek geldiğini gördüm, köpekler ona doğru hareketlendi ve saldırdılar. Kızımıza yardımcı olmak maksadıyla köpeklerin önüne atladım ve kurtardım. Biz olmasaydık daha kötü durumlar yaşanabilirdi. İnşallah bir daha böyle durumlarla karşılaşmayız." ifadelerini kullandı.

Olaylar sonrasında şikayet üzerine bölgeye gelen Boyabat Belediyesi ekipleri mahallede bulunan bazı köpek kulübelerini kaldırdı.

- Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2023, 13:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
aslan
aslan - 1 yıl Önce

Hayvanseverler sokakta yasayan bu canlıları evlerine alsınlar?

SIRADAKİ HABER

banner115