Boyabatlı Usta Oyuncudan Kemaldede Camii Yorumu

Boyabatlı Usta Oyuncudan Kemaldede Camii Yorumu

Boyabatlı Usta Oyuncu Kemaldede Cami İçin Üzüldüğünü Belirtti


Boyabatlı Usta oyuncu Serap Önder yıkımına başlanan Kemaldede Cami'si için üzüldüğünü belirterek anılarının kaybolduğunu ifade etti.

Kurbanlık, Aşk Tesadüfleri Sever, Çalgı Çengi,Hayat Şarkısı, Fatmagül’ün Suçu Ne ?, Canan, İşler Güçler  gibi bir çok projede yer alan Boyabatlı usta oyuncu Serap Önder Boyabatsesi Facebook sayfasından yaptığı yorumda Kemaldede Camisinin yıkılışı ile ilgili üzüntü duyduğunu ifade etti.

Önder '' Çok üzüldüm,çocukluğumun camisi ve o zamanın imkanlarına göre taş gibi yapılmış bir cami.Yaz tatillerinde kuran kurslarına burada gitmiş kuran okumayı burada öğrenmiştim.Hani yasakmış ya o zamanlar dini eğitim.Ben kuran okumayı,namaz kılmayı,dürüst olmayı ve hak yemenin günah olduğunu o zamanlarda bu camide öğrendim.Ramazanlarda annemlerle birlikte teravih namazlarına giderdik.Evimiz Kaya caminin yanındaydı.Ama orası daha kalabalık oluyor diye oraya gidilirdi.Ayrıca da 1700 'lü yillarda yapılan bir abide yıkılır mı ? Restorasyon yapılır yenilenebilirdi .Eski deniyorsa Selimiye'yi,Sultanahmet'i de mi yıkmamiz gerekiyor yenilemek için.Artık çok geç geri dönüş yok,anılar ve tarih yıkıldı desenize.'' diyerek caminin yıkılışından duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Serap Önder Kimdir ?

Serap Önder, 1956 yılında Boyabat’ta doğmuştur.

2007 yılında sinema filmi ile oyunculuğa adım atan Serap Önder, Kurbanlık, Aşk Tesadüfleri Sever, Çalgı Çengi, Aşk-ı Suzan, Cinnia:Ifritin Diyeti sinema filmlerinde rol almıştır.
Papatyam dizisi ile televizyon dünyasına adım atmış; Hayat Şarkısı, Fatmagül’ün Suçu Ne?, Canan, Babam İçin, İşler Güçler ve Aşkın Bedeli dizisinde oynamıştır.
Fox Tv’de günlük yayınlanan; kadrosunda Oğuz Şenol, Sema Şimşek, Arda Esen,Gizem Altunay, Elif Karagöz, Derin İnce, Belgin Alptekin gibi isimlerin yer aldığı Komşular dizisinde Şefika karakterini canlandırmaktadır.

-Haber merkezi

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2018, 11:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ayşe kocaoğlu
Ayşe kocaoğlu - 5 yıl Önce

Bende üzüldüm eskiden hiç bir şey kalmıyor oraya gittiğimde çocukluk günlerimi bulamıyorum

SIRADAKİ HABER

banner115