Boyabat'ta Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Boyabat'ta Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

İlçe protokolü ve vatandaşlarla bayramlaşan Kaymakam Yılmaz, bayramlar bizim birlik ve beraberliğimizin sembolüdür, diyerek "Allah nice bayramları hep birlikte yaşamayı nasip etsin. Allah birlik ve beraberliğimizi hiç bir zaman bozmasın." dedi.

Yılmaz, trafik kurallarına uyulmasının can ve mal güvenliği için şart olduğunu da hatırlatarak "Biliyorsunuz sayın cumhurbaşkanımız ve bakanımız olmak üzere bayram dönüşlerinde trafik kurallarına azami derecede riayet etmemiz gerektiği ifade edildi. Bizler de sizlere trafik kurallarına en iyi şekilde riayet etmenizi istirham ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizin kurban bayramınızı tebrik ediyor, saygılar sunuyorum." dedi,

Belediye Başkanı Hüseyin Coşar da yaptığı konuşmasında "Rabbim yaptığımız ve yapacağımız bütün ibadetlerimizi, ameelerimizi rabbim kabul eylesin. Birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde daha nice bayramlarda, nice milli ve dini günlerimizde bir arada aynı havayı teneffüs etmeyi cenabı hak bizlere nasip eylesin inşallah. Bayramınız mübarek olsun. Hepinize saygı duyuyorum." ifadelerinde bulundu.

Hükümet Konağı bahçesinde gerçekleştirilen bayramlaşmaya İlçe Emniyet Müdürü Yunus Emre Gökmen, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Şeref Kutu, Boyabat Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğ. Gör. Abdullah Eravcı, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Yaylaoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkan Mehmet Alarslan, daire amirleri ve diğer ilgililer katıldılar.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2022, 18:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115