Boyabat'ta 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlandı

Boyabat'ta 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlandı

Boyabat ilçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla kutlama töreni düzenlendi.

Hükümet Konağı bahçesinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunuşu ardından Boyabat Muhtarlar Derneği adına Osmanköy Muhtarı İhsan Erdem tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunuldu.

Çelenk sunumu sonrasında İlçe Kaymakamı Enver Yılmaz ve Belediye Başkanı Hüseyin Coşar, muhtarları makamlarında kabul ederek, günlerini kutladı.

Kaymakam Yılmaz, mahalle ve köylere hizmet verirken muhtarlarla işbirliği içinde çalışmaktan memnuniyet duyduğunu, söyledi.

Yılmaz, "Sizler mahalle ve köylerinizde devletimizin temsilcileri olarak kurumlar arasında köprü vazifesinde bulunurken hizmetlerimize öncülük etmiş oluyorsunuz. Sizlere teşekkür ediyor başarılı çalışmalar diliyorum.

Muhtarlık görevinin samimi olmaktan geçtiğini söyleyen Yılmaz, "Komşu komşunun külüne muhtaçtır, atasözümüz, birlik ve dayanışmayı çok güzel ifade ediyor. Komşu, komşunun hukukuna, haklarına saygılı davrandığı müddetçe çözülemeyecek sorun yoktur. Bizler de bu anlamda devleti temsil olarak köylerimize hizmet vermeye devam edip, bir sorun olduğunda çözmekle mükellefiz. Hepinizin muhtarlar gününü kutluyorum" dedi.

Programa, Kaymakam Enver Yılmaz, Belediye Başkanı Hüseyin Coşar, İlçe Emniyet Müdürü Yunus Emre Gökmen, İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Şeref Kutu, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Yaylaoğlu, CHP İlçe Başkanı Mehmet Alarslan, İYİ Parti İlçe Başkanı Mithat Mor, kurum amirleri, stk temsilcileri ve diğer ilgililer katıldılar.

Mahmut Coşkun


 

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2022, 14:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115