Boyabat CHP'de bayramlaşma programı düzenlendi

Boyabat CHP'de bayramlaşma programı düzenlendi

Boyabat CHP'de bayramlaşma programı düzenlendi

Boyabat ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

CHP İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen programa Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, İl Başkanı Kadir Yavuz, Boyabat İlçe Başkanı Mehmet Alarslan ve partililer katıldı.

Partililerle bayramlaşan Karadeniz, burada yaptığı konuşmada Türkiye'nin birinci partisinin CHP olduğunu söyledi.

Karadeniz, "İnanıyorum ki yönetim değişikliğiyle birlikte bir sistem değişikliği de olacak. Parlamenter sisteme geri dönmek için altılı masa mutabakata varmış olup, yapılacak çalışmaların alt yapısı tamamlanmıştır.

Vatandaşın yoksullaştığını, Ak Parti'den umudunu kestiğini söyleyen Karadeniz, "Ak Parti'den büyük kopuşlar var, vatandaşlarımız chp ve millet ittifakını çare olarak görüyor. Seçimi kazansanız bile iktidarı vermezler şeklindeki söylemlere inanmayın. Kesinlikle umutsuzluğa kapılmayın, kasıtlı olarak size korku salıyorlar, sandığa gideceksiniz, iktidarı alacaksınız. Bunun örneğini İstanbul'da, Ankara'da yaşadık. Yeter ki sizler vatandaşın ayağına gidin, gerçekleri anlatın.

Bu gün birlik ve beraberlik günüdür, ailecek hepinizin Kurban Bayramını kutluyor mübarek olsun, diyorum." ifadelerini kullandı.

Mahmut Coşkun


 

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2022, 17:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115