Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Odasından Müjde

Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Odasından Müjde

MARANGOZLAR VE İNŞAATCILAR ODASINDAN MÜJDE

    Boyabat Marangozlar Ve İnşaatçılar Odası tarafından kurulacak 50 işyeri olarak projelendirilmiş olan Boyabat Marangozlar İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi inşaatı 12 Şubat 2020 sayılı Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla onaylanarak 2020 yatırım programına alındı.

Boyabat Marangozlar İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Murat Yükselecek, konuyla ilgili olarak Boyabat Sesi muhabirine yaptığı açıklamada, Boyabat halkının ve marangozlar odası üyelerin gözü aysın, 50 işyerlik projemiz 2020 yılı yatırım programına alındı, dedi.

   Yükselecek açıklamasında "Odamız tarafından kurulacak olan 50 işyerlik sanayi sitemizin 2018-2019 yıllarında yatırım programına alınmayan sitemiz Cumhurbaşkanlığı plan proje stratejik daire başkanlığı tarafından onaylanıp sanayi ve teknoloji bakanlığı sanayi siteleri 2020 yılı yatırım programına alınmış olup, resmi gazetede yayınlanmıştır.

    Başta Ak Parti Sinop milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım Maviş‘e ,Belediye Başkanımız sayın Şefik Çakıcı’ ya  ve tüm kamu ve kurum çalışanlarında emeği geçenlere, Sanayi Müdürümüz Sayın Feridun Delen’e ,odamız üyeleri adına yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkürlerimizi sunarız".

    Başkan Murat Yükselecek, "Sanayi sitemizin Boyabat’ımıza yapılan yatırımların zincirine sitemizin de eklenmesinden gurur duyduğumuzu dile getirmekten dolayı esnaf sanatkârlar olan arkadaşlarımız adına Boyabat’ımıza hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah 2020 yılı içinde ihale de olursa en kısa zamanda da temel atıp sitemizin inşaatına başlamayı umutla bekliyoruz.

    Belediye başkanımız da sanayi sitemizin yolunu açacağının sözünü vermiştir. Bu sene içerisinde yolumuzu da açacağız. Bu işten umutları kesilenler olmuştur ama oda başkanı Murat Yükselecek ve yönetimi daima dimdik ayakta, güvenen dostlar sayesinde bu başarı olmuştur. Marangozlar odamızın üyelerine ve Boyabat’ımıza hayırlı uğurlu olsun." ifadelerinde bulundu.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2020, 14:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115