Boyabat’ta Trafik Kazası: Ağır Yaralı Sürücü Hayatını Kaybetti
Sinop’un Boyabat ilçesinde 15 Kasım 2025 Cumartesi günü meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan sürücü Şükrü Ersal, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
Kaza, Boyabat’ın Üzümlü Köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Şükrü Ersal yönetimindeki 57 AC…plakalı otomobil ile Ş.D. idaresindeki 55 ATG… plakalı araç çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle araç sürücüleri Şükrü Ersal ve Ş.D. ile araçta yolcu olarak bulunan R.K. yaralandı.
Yaralılar, olay yerine sevk edilen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalelerinin ardından Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Şükrü Ersal, buradaki tedavisinin ardından Sinop Atatürk Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.
Ersal, yoğun bakım servisinde verdiği iki günlük yaşam mücadelesini bugün kaybetti. Diğer yaralıların tedavilerinin ise sürdüğü öğrenildi.
Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor. Boyabat’ta yaşanan bu talihsiz olay, ilçe kamuoyunda büyük üzüntüyle karşılandı.









