Akü ve mazot hırsızları enselendi

Akü ve mazot hırsızları enselendi

Akü ve mazot hırsızları enselendi

Gerze Jandarmasından Akü ve Mazot Hırsızlarına Operasyon

Kiralık otomobillerle 14 adreste hırsızlık yaptıkları belirlenen şüpheliler, Gerze İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince Gerze merkezde 2 farklı noktada yapılan operasyonla yakalandı.

Ekipler, son günlerde köylülerin korkulu rüyası haline gelen hırsızları kıskıvrak yakaladı. Alınan bilgiye göre, Gerze’de köylerde park halindeki Traktör ve iş makinalarından akü ve mazot hırsızlıkları ihbarları gelmesi üzerine Gerze İlçe Jandarma Komutanlığınca olayların aydınlatılması için, kapsamlı operasyon başlatıldı.

Farklı adreslerde yapılan aramalarda, 1 adet ruhsatsız pompalı tüfek ve hırsızlıkta kullandıkları suç eşyalarına el konuldu. Hırsızlık olayına karışan şüpheliler M.A, M.Y, C.Ü ve İ.G’nin köylerde park halindeki Traktör ve iş makinalarından çaldıkları mazot ve aküleri kiraladıkları araçlara diğer il ve ilçelerde farklı iş yerlerine sattıkları tespit edildi. Zanlıların 1 ayda Köylerde 14 hırsızlık olayına karıştıkları belirlendi. Yakalanan zanlılar jandarmadaki işlemleri sonrası adliyeye sevk edildi.



 

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2019, 14:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115