Trafik kazasında hayatını kaybeden üç çocuk yan yana toprağa verildi

Trafik kazasında hayatını kaybeden üç çocuk yan yana toprağa verildi

Sinop'ta iki otomobilin çarpışması sonucu hayatını kaybeden çocuklardan üçü Boyabat ilçesi Çattepe, biri de Gerze ilçesi Başsökü köyünde gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Sinop-Boyabat kara yolunun 13. kilometresinde iki otomobilin çarpışması sonucunda hayatını kaybeden Elif Naz (10), Sevda (8) ve Feyza Sucu (7), Boyabat ilçesi Çattepe Köyü camisinde ikindi namazına müteakiben İlçe Müftüsü Mehmet Evirgentür tarafından kıldırılan cenaze namazları sonrasında köy mezarlığında  dualar ve gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Kazada hayatını kaybeden Fevzi ve Ayşe Civelek’in kızları Tuğçe Nur Civelek(10) ise Gerze ilçesi Başsökü Köyünde toprağa verildi.

15 Mart 2020 Pazar günü Şahin Sucu'nun kullandığı 57 DN 678 plakalı otomobil, Sinop-Boyabat kara yolunun 13. kilometresinde, karşı yönden gelen Ümit Şahin idaresindeki 34 CLF 756 plakalı otomobille çarpışması sonucunda Tuğçe Nur Civelek(10), Elif Naz (10), Sevda (8) ve Feyza Sucu (7) kaldırıldıkları hastanede hayatlarını kaybetmiş. yaralı sürücüler ile Hülya Sucu, Salih ve Levent Torun ile Metin Şahin Sinop ve Gerze ilçesindeki hastanelerde tedavi altına alınmıştı.

Cenaze törenine cenazelerin yakınları, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, İlçe Müftüsü Mehmet Evirgentürk, Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel, Çattepe köyü halkı ve çevre köylerden gelen çok sayıda vatandaş katıldı.

Kazada yaralanan ve tedavisi devam eden otomobil sürücüsü Şahin Sucu, ikamet ettiği İstanbul'dan kayınvalidesinin cenaze töreni için Gerze ilçesi Başsökü köyüne gelip, defin sonrasında da Boyabat'a hareket halindeyken kaza geçirmişti.

Mahmut Coşkun


 

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2020, 21:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
Semra akkaya
Semra akkaya - 4 yıl Önce

Allah sabır ve şifa versin. Amin.

Basri Özgen
Basri Özgen - 4 yıl Önce

Evlatlarını kaybeden ailelere başsağlığı ve sabırlar dilerim.

Sağ.Me.Recep Zengin
Sağ.Me.Recep Zengin - 4 yıl Önce

Allah rahmet eylesin vefat eden yavrulara ailelerinede rabbim sabırlar versin inşAllah

Lütfi Budak
Lütfi Budak - 4 yıl Önce

Fevzi kardeşim Allah sabır versin başınız sağ olsun.Beni hatırladınmı bilmiyorum ama eğer Denizlide 52/1 tertip olarak askerlik yaptıysan aynı tertibiz. Sosyal medyada hep arıyorum ama bir türlü sana ulaşamıyorum. Yine İsminle arama yaparken bu elim kaza ve rahmeti rahmana giden yakınlarının olduğunu öğrendim. Allah sabır versin eğer aradığım Fevzi Çiveleksen sosyal medyadan benimle irtibat kur.Hayırlı akşamlar.

SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138