Ermiş Kocabaş dualarla uğurlandı

ERMİŞ KOCABAŞ, DUALAR VE GÖZYAŞLARIYLA SONSUZLUĞA UĞURLANDI

20 Aralık 2019 Cuma günü vefat eden Merhum Kasap Ali Kocabaş'ın oğlu Ermiş Kocabaş, 21 Aralık 2019 Cumartesi günü dualar ve gözyaşlarıyla Boyabat Şehir Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Genç yaşta, yakalandığı hastalığa yenik düşen Ermiş Kocabaş'ın naaşı sabah saat 10.00'da Devlet Hastanesinden alınarak önce Büyük Cami avlusuna getirildi. Öğle namazına müteakiben cenaze namazı kılınan Merhum Ermiş Kocabaş, Şehir Mezarlığına götürülerek, yakınlarının ve Boyabat halkının duaları eşliğinde toprağa verildi.

Boyabat Sesi Gazetesi ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2019, 17:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
Seyfi Ecir
Seyfi Ecir - 4 yıl Önce

Ermiş Kardeş Mekanın cennet olsun. Allah rahmetini üzerinden eksik etmesin, yakınlarına ve sevenlerine sabır versin kardeşim.

Üzgün
Üzgün - 4 yıl Önce

Oncelikle ermis kardesimize allhtan rahmet ailesine sabir diliyorum.
Yalniz mezarlikta ordaki butun insanlarin tek tek cenaze sahiplerine sarilip bassagligi dilemeleri cok rahatsiz edici bir durum.zaten ayakta duracak halleri takatlari kalmamis uzuntuden.bence bu gelenekmidir nedir bilmiyorum ama olmamasi gereken bir durum.zaten orda olmakla yanlarinda oldugumuz acilarini paylastigimiz biliniyor.bence bu gelenekten vacgecilmeli

Hülya özkan
Hülya özkan - 4 yıl Önce

Allah dahmer eylesin mekânı cennet olsun inşAllah Rabbim ailesine sevenlerine sabırlar versin inşAllah

Atanur Petek
Atanur Petek - 4 yıl Önce

Allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun

SIRADAKİ HABER

banner115