Boyabatlı İtfaiye Şehidimiz Boyabat'ta toprağa verilecek

Boyabatlı İtfaiye Şehidimiz Boyabat'ta toprağa verilecek

Boyabatlı İtfaiye Şehidimiz Boyabat'ta toprağa verilecek

Bayrampaşa'da 3 katlı binanın deposunda çıkan yangında görevini yaparken kaybettiğimiz; İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi'nde görevli Recep Tekin 21 Mart 2020 Cumartesi günü saat 11.00'da Büyükcami önünde kılınacak cenaze namazı sonrasında Boyabat Şehir Mezarlığında toprağa verilecek.
 

İstanbul Bayrampaşa'da 19 Mart 2020 Perşembe günü 3 katlı binanın deposunda çıkan yangında yaralanan Boyabatlı itfaiye eri ambulansla hastaneye kaldırıldı, ancak ağır olan Recep Tekim yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. İtfaiye erinin ölüm haberini alan meslektaşları hastane önüne gelerek gözyaşı döktüler.

Boyabatlı itfaiye eri Recep Tekin için görev yaptığı Bayrampaşa Altıntepsi İtfaiye İstasyonu önünde bir tören düzenlendi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da katıldığı törene alınan koronavirüs tedbirleri nedeniyle sadece merhumun ailesi ve Bayrampaşa İtfaiyesi çalışanları katılabildi. Tekin'in Türk Bayrağı'na sarılı cenazesi tören alanına yıllarca görev yaptığı merdiven aracı üzerinde getirildi. İmamoğlu, törene kucağında 2 yaşındaki oğlu Kerem ile katılan eşi Ayşegül Tekin'e başsağlığı diledi. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından kısa bir konuşma yapan Ekrem İmamoğlu "Kardeşimizi rahmete uğurlayacağız ve burada ailesine söylemek isterim ki kendileri bütün ailesi bizim ailemizdir, kardeşimizdir evladımızdır, bize emanettir. Hem Büyükşehir Belediyemizin, hem itfaiye teşkilatımızın hem de çok değerli ailemizin hepimizin başı sağ olsun. Allah'tan rahmet diliyorum" şeklinde konuştu. 

Cenaze, çalışma arkadaşlarından helallik alınmasının ardından, memleketi Sinop'un Boyabat ilçesine uğurlandı.

Boyabat Sesi Ailesi olarak merhum Recep Tekin'e Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2020, 20:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115