Sadık Erdem, dualarla toprağa verildi

Boyabat Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu Müdürü Sadık Erdem, dualar ve gözyaşlarıyla toprağa verildi

Bir hafta önce beyin kanaması geçiren ve İstanbul'daki hastanede tedavi gören Boyabat Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu Müdürü Sadık Erdem, ikinci bir beyin kanaması geçirerek tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Sadık Eedem'in cenazesi 21 Eylül 2020 Pazartesi günü önce köydeki evinin önüne getirilip komşularından helallik alındı. Cenaze burada omuzlara alınarak köy mezarlığı yanındaki futbol sahasına götürüldü. Belediye Başkanı Şefik Çaıcı ve İlçe Müftüsü Mehmet Evirgentürk burada yaptıkları konuşmada Sadık Erdem'e haklarını helal ettiklerini söyleyip, kendisine dua ettiler. Sadık Erdemin yakınlarına başsağlığı ve sabır dilediler. Saat 11.00'de İlçe Müftüsü Mehmet Evirgentürk'ün kıldırdığı cenaze namazı sonrasında merhum Sadık Erdem'in naaşı Yeşilyurt Köyü Beyzadem Mahallesi mezarlığında dualar eşliğinde toprağa verildi.

Cenazeye İlçe Mlli Eğitim Müdürü Osman Özkan, okul müdürleri ve milli eğitim camiası çalışanları da katılarak merhum Sadık Erdem'i son yolculuğunda yalnız bırakmadılar. Cenaze töreni sürecinde din görevliler ve ilçe Jandarma Komutanlığı ekipleri sürekli sosyal mesafe konusunda uyarılarda bulundular.

Boyabat Sesi Ailesi olarak Merhum Sadık Erdem'e Allah'tan rahmet, yakınlarına ve eğitim camiasına başsağlığı dileriz.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2020, 12:38
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet Ayrıbaş
Mehmet Ayrıbaş - 3 yıl Önce

Sadık hocamın ölümü beni derinden üzdü. İstanbulda aynı okulda çalıştık. Çok mütevazi ve kibardı. Çok şey anlatılır rahmetli hakkında. Mekanı cennet olsun inşAllah. Hakkım varsa üzerinde helal ediyorum.

SIRADAKİ HABER

banner115