Boyabat Ülkü Ocakları tarafından ülkücü şehitler mezarları başında anıldı

Boyabat Ülkü Ocakları tarafından ülkücü şehitler mezarları başında anıldı

Boyabat Ülkü Ocakları tarafından ülkücü şehitler mezarları başında anıldı

27 Mayıs Ülkücü Şehitleri Anma Günü'nde Boyabat Ülkü Ocakları tarafından ülkücü şehit İbrahim Koç ve ahirete intikal eden ülkücüler mezarları başında anılıp, dualar okundu.

27 Mayıs Ülkücü Şehitleri Anma Günü'nde Boyabat Ülkü Ocakları Başkanı Kerim Yener, Milliyetçi Hareket Partisi Boyabat Kadın Kolları Başkanı Meliha Teke ve ülkücü gençler tarafından ülkücü şehit İbrahim Koç, Saraydüzü ilçesi aile kabristanlığında mezarı başında anılıp, dualar okundu. Boyabat ilçesinde de ahirete intikal eden ülkücüler, mezarları başında anılıp dualar okundu.

Boyabat Ülkü Ocakları Başkanı Kerim Yener, yaptığı açıklamada "27 Mayıs Ülkücü Şehitleri Anma Günü'nde Boyabat Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanımız sayın Meliha Teke ile İstanbul’un Gültepe semtinde 29 Temmuz 1980’de teravih namazına giderken şehadet şerbetini içen Ülkücü şehidimiz İbrahim Koç'u ve ahirete intikal eden ülküdaşlarımızı mezarları başında rahmet ve minnetle andık, dualar ettik.

Boyabat Ülkü Ocakları olarak tüm şehitlerimizi de rahmet ve minnetle anıyoruz, ruhları şad olsun. Bu dava, onlara çok şey borçlu. Rabbim, o günleri bir daha yaşatmasın, ülküdaşlarımızın emanetini yere düşürmeyeceğiz." dedi.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2021, 20:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
boyabatlı
boyabatlı - 3 yıl Önce

hani ahmet özcanın mezarlıgı nerde .

Recep
Recep - 3 yıl Önce

Keşke tüm vefat etmiş müslümanlara okusalardı daha güzel olurdu..

Boyabat li
Boyabat li - 3 yıl Önce

Sayin ulkucu hanimlar beyler yol uzerinde yatan gercek ulkucuyu neden ziyaret etmediniz .

SIRADAKİ HABER

banner115