Boyabat'ta Ramazan Eğlenceleri Devam Ediyor

Boyabat'ta Ramazan Eğlenceleri Devam Ediyor

Boyabat'ta Ramazan Eğlenceleri Devam Ediyor

Boyabat Belediyesinin her yıl Ramazan ayında geleneksel olarak gerçekleştirdiği Ramazan Etkinlikleri 2019 yılı Ramazan ayında da devam ediyor.

İnönü İlkokulu Bahçesinde Sinop Hayaller Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Enes Cangül'ün yönetiminde sahne alan oyuncular, Meddah, Aşuk Maşuk, Hacivat Kragöz, Orta Oyunu, Nasrettin Hoca karakterlerini canlandırarak çocuklara eğlenceli dakikalar yaşattılar.

Sinop Hayaller Tiyatrosu oyuncuları sahneye davet ettikleri çocuklarla yarışmalar düzenleyerek onları oyuna dahil ediyor ve yarışmacı çocuklar da Boyabat Belediyesi tarafından çeşitli hediyelerle ödülleniyorlar.

Ramazan Eğlenceleri programına katılıp bir süre sanatçıların oyunlarını izleyen Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, bir süre sonra sahneye çıkıp oyuncuları tebrik etti.

Çakıcı, konuşmasında "Sevgili çocuklar, değerli anne ve babalar sizleri sevgiyle saygıyla selamlıyorum. Ramazanımız mübarek olsun. Allah nice ramazanları birlik ve beraberlik içinde geçirmeyi bizlere nasip etsin.

Sinop Hayaller Tiyatrosu, çocuklarımızı eğlendirmek için Sinop'tan Boyabat'a gelip oyunlarını sergiliyorlar. Bizleri güldürdükleri kadar da zaman zaman da düşündürüyorlar. Kıssadan hisse veriyorlar. Onları Enes Cangül şahsında tüm ekibini tebrik ve teşekkür ediyoruz.

'Çocuklar eğleniyor musunuz' sorusuna 'Evet' cevabını alan Çakıcı, çocuklara hitaben "Siz gülerseniz, bütün dünya gülecek, siz gülerseniz dünyadaki bütün yetim çocuklar, öksüz çocuklar gülecek. Birbirinizi çok sevin, komşularınızı çok sevin. Annenizi babanızı çok sevin, onları üzmeyin. Mahallenizi, çevrenizi temiz tutun. Her şey çocuklarımız için. Her şey Boyabatımız için. Allaha emanet olun" ifadelerinde bulundu. 

Yetkililer, Ramazan etkinliklerinin Ramazan ayı boyunca her Cuma ve Cumartesi akşamları devam edeceğini ifade ettiler.

İnönü İlkokulu Bahçesine kurulan lunapark oyuncakları da Ramazan ayı boyunca açık olup hem çocukları hem de anne babaların eğlenmeleri için çalışır vaziyette bulunmakta.

Mahmut Coşkun 


 

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2019, 09:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115