Boyabat Huzurevi inşaatı sözleşmesi Vali Karaömeroğlu'nun huzurunda imzalandı.

Boyabat Huzurevi inşaatı sözleşmesi Vali Karaömeroğlu'nun huzurunda imzalandı.

2013 Yılında kuruluşu olup 2016 yılında temeli atılan Boyabat Huzurevi inşaatının hazırlanan yeni projesi Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu'nun huzurunda imzalandı.

2013 Yılında kuruluşu olup 2016 yılında temeli atılan Boyabat Huzurevi inşaatının çeşitli nedenlerle yarım kalan inşaatının tamamlanması için Boyabat Belediyesi tarafından hazırlanan yeni proje Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından onaylandı. Huzurevi inşaatının tamamlanması için hazırlanan protokol Bakanlık adına Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Sinop Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Melih Keleş ve Boyabat Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ziya Yılmaz tarafından imzalandı.

Huzurevi inşaatı protokolünün açıklanması sonrasında Boyabat Sesi muhabirine açıklama yapan Başkan Çakıcı, Boyabatlılar, başlanan bir işi yarım bırakmaz, inşallah bu inşaat kısa sürede başlayıp, tamamlanacaktır, dedi.

Çakıcı, açıklamasında "2013 Yılında kuruluşu olup 2016 yılında temeli atılan Boyabat Huzurevi inşaatının çeşitli nedenlerle inşaatının durması sonrasında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımızın değişen yönetmelikleri çerçevesinde belediyemiz tarafından hazırlanan yeni proje bakanlığımız tarafından onaylandı.

Bu gün Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı adına İl Müdürlüğümüz, Boyabat Belediyesi ve Boyabat Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Derneği eşliğinde hazırlan proje taraflar ve bakanlık adına da sayın valimiz Erol Karaömereoğlu tarafından imzalanarak onaylandı.

Bundan sonra Boyabat Belediyesi protokolümüzün kapsamında derneğimizle beraber bu işin içindedir. Bundan sonra huzurevi inşaatının hızlı bir şekilde inşa edilebilmesi için iş adamlarımızla görüşülecek. Şu anda ismini açıklamayacağımız bir iş adamımızdan söz aldık, inşallah inşaat kısa sürede başlanıp tamamlanacak. Ben bu işin tamamlanacağına inanıyorum, Boyabatlılar hiç bir işi yarım bırakmazlar." ifadelerinde bulundu.

Boyabat Belediye Başkanlığı makamında huzurevi inşaatı protokolü imzalandıktan sonra, hayırlı olsun dileklerinde bulunuldu ve hatıra fotoğrafları çekildi. 

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2021, 15:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115