Araç kullanırken kalp krizi geçiren Boyabatlı sürücü hayatını kaybetti.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren Boyabatlı sürücü hayatını kaybetti.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren Boyabatlı sürücü hayatını kaybetti.

Boyabat ilçesinde aracıyla hareket halindeyken kalp krizi geçiren Emekli Sanayi Esnaflarından Oto elektrikçi Mustafa Şimşek kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Boyabat ilçesinde 57 DV 790 plakalı aracıyla Boyabat Küçük Sanayi'ye hareket halindeyken kalp krizi geçiren Mustafa Şimşek(72), bilincini kaybetmeden ana yoldan çıkıp Topalçam Mesire alanının giriş yoluna girerek aracını park etti. Şimşek, aracının el frenini çekip dörtlü ikaz lambalarını da yakıp arka koltuğa geçerek yardım beklemeye başladı.

Anayoldan geçen araç sürücülerinin dikkatini çeken yol kenarındaki araç için sağlık ekiplerine haber verilmesiyle olay yerine gelen 112 Acil ekipleri araç sürücüsüne ilk yardımdan sonra Boyabat 75.Yıl Devlet Hastanesine sevk ettiler.

Araç sürücüsü Mustafa Şimşek hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Boyabat Sesi ailesi olarak merhum Mustafa Şimşek'e Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2020, 14:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yorumcu
Yorumcu - 4 yıl Önce

Yaşlı adam ifadesini çok yanlış buldum onlar bizim değerlerimiz kiymetlilerimiz lütfen basın olarak biraz kelimelere daha titizlik gösterirseniz seviniriz .Degerli büyüğümüzü Allahtan rahmet eylesin mekanı cennet olsun????

takipçi
takipçi - 4 yıl Önce

Gerçekten haberin başlığı rahatsız edici olmuş,ya haberi kaldırın yayından yada bu haberin başlığını değiştirin.Boyabatta yıllardır esnaflık yapan bir dönem oda başkanlığı yapmış bir şahisyetin vefatının bu başlıkla verilmesi,gerçekten üzücü.Merhuma Allah rahmet eylesin değerli ailesine başsağlığı dilerim.

Yüksel er
Yüksel er - 4 yıl Önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ailesine sabırlar dilerim benim de meslektaşım

SIRADAKİ HABER

banner115