Deva Eczanesi törenle açıldı

Deva Eczanesi törenle açıldı

Deva Eczanesi törenle açıldı

Boyabat ilçesi Özel İdare Binası altında hizmet vermeye başlayan Deva Eczanesi düzenlenen törenle açıldı.

Boyabat ilçesinde 14. eczane olarak hizmete açılan Burcu Deveci'ye ait Deva Eczanesi'nin açılışına İlçe Kaymakamı Fatih Aksoy, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Ayancık Belediye Başkanı Hayrettin Kaya, İlçe Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar, İlçe Jandarma Komutanı Murat Keskin, Ak Parti İlçe Başkanı Ferhat Yıldız, oda başkanları, esnaflar ve vatandaşlar katıldılar.

Açılış öncesi Kur'an Tilaveti ve dua okunup kurban kesilerek hayırlı olsun dileklerinde bulunuldu.

Ayancık Belediye başkanı Hayrettin Kaya da hayırlı olsun dileklerinde bulunup, "Bundan sonraki süreçte gerek ticari hayatında gerekse insani ilişkilerinde daha mutlu, daha huzurlu olmalarını istiyorum. Hayırlı uğurlu olsun." ifadelerinde bulundu.

Son konuşmayı yapan İlçe Kaymakamı Fatih Aksoy, "Ben de Burcu Hanım ve ailesi adına hepinize hoş geldiniz diyorum. Hepinize sevgi, saygı ve hürmetlerimi arzediyorum. Güzel bir vesileyle beraberiz. Ne mutlu ki Burcu Hanıma okumuş, memleketinde işyerini açıyor. Allah gönlüne göre versin, dertlere deva olsun diyorum. Allah muvaffah etsin, bol ve bereketli kazançlar diliyorum. Kendisine, ailesine sevdiklerine ve ilçemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum." dedi.

Konuşmalar sonrasında protokol ve Burcu Deveci hep birlikte eczanenin açılış kurdelesini keserek, hayırlı olsun dileklerini tekrarladılar. 

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2020, 12:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
Meral Dilek
Meral Dilek - 4 yıl Önce

Hayırlı uğurlu olsun helalinden bol kazanç nasip etsin Rabbim

SIRADAKİ HABER

banner115