Boyabat'ta '' Bufalo Et Döner''törenle açıldı

Boyabat'ta '' Bufalo Et Döner''törenle açıldı

BOYABAT'TA "BUFFALO ET DÖNER" TÖRENLE AÇILDI 

Boyabat ilçesinde Rasim Sütçü ve Zafer Deveci ailelerinin birlikte açtıkları Buffalo Et Döner, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Samsun İlçesi Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci ve Saraydüzü Belediye Başkanı Hasan Peker ile beraberlerideki heyet tarafından dualar ve hayırlı olsun dilekleriyle açıldı.

Özel İdare binası yanında açılan et döner lokantası açılışı öncesi kurban kesilip dualar edildi. Hayırlı olsun duasını da yapan Başkan Çakıcı, açılışa katılan Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'ye hoş geldiniz deyip, Boyabat'ın bir evladı olarak Atakum gibi önemli bir ilçede belediye başkanı olmasından gurur duyduklarını ifade edip başarı dileklerinde bulundu.

Tüm katılımcılara da teşekkür eden Çakıcı, Rasim Sütçü ve Caner Deveci ailelerini Boyabat'a kazandırdıkları işyeri için teşekkür edip, hayırlı, uğurlu, bereketli ve bol kazançlı olmasını diledi.

Çakıcı, "Binaların temelini, kum, çakıl, beton, demir oluşturur. Ticaretin temelini de doğruluk oluşturur. Temelini düzgün yaptığınız, doğruluk üzerine kurduğunuz her işyeri muvaffak olacaktır. İşyeri sahiplerini kutluyor, tebrik ediyorum. Allah hayırlı işler yapmayı nasip etsin." ifadelerinde bulundu.

Saraydüzü Belediye Başkanı Hasan Peker de konuşmasında Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci ile 15 yıllık dost, arkadaş olduklarını söyleyip, Deveci'ye canı gönülden başarı dileğinde bulundu. İşletme sahiplerine işyerinin hayırlı uğurlu olmasını dileyen Peker, "Allah, bol kazançlar versin. Gıda sektörü samimiyet, temizlik, titizlik ister. Rasim kardeşimiz de bu söktörde tecrübe sahibi bir iş adamıdır. Allah, hayırlı uğurlu etsin diyorum." dedi.

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci de konuşmasında, işyeri ortaklarından Caner Deveci'nin yeğeni olması dolayısıyla açılış töreninde bulunduğunu ifade ederek  "Bu vesileyle, değerli belediye başkanlarımız ve sizlerle bir arada bulunmanın mutluluğunu da yaşıyorum. Atakum Belediyesinin olanakları, Boyabat ve Saraydüzü Belediyelerinin olanaklarına göre daha iyi. Sorunlarımız var ama önümüzdeki günlerde aşacağız. Ben Boyabatlıyım ama Boyabat Belediyesi kadar Saraydüzü Belediyesi bizim topraklarımızdır ve başkanı da eskiden beri dostumdur. Üç belediyemizi birbirinin kardeşi ilan edeceğiz. Kimde ne varsa birbirlerimizin ihtiyacına göre  olanaklarımızı diğerine aktaracağız.

Boyabat ve Saraydüzü ilçelerinde iyi belediyecilik örneklerinin verilmiş olmasının gelecek için umut verdiğni söyleyen Deveci, "Buralarda ne eksiğimiz varsa elimizdeki imkanlarla hiç tereddüsüz Boyabat ve Saraydüzü'nün yanında olacağız. Sayın başkanlarım ev sahibi olarak çok güzel şeyler söylediler. Ben de bu işyeri sahiplerine hayırlı uğurlu olması dileklerimle bol kazanç getirmesini diliyor, teşekkür ediyorum." ifadelerinde bulundu.

Başkan Çakıcı'ın açılış duasını yamasıyla işyeri kurdelesi kesilerek tekrardan hayırlı olsun dileklerinde bulunuldu.

İşyeri açılışına İlçe Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar, Boyabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Feyzullah Öztürk, CHP İlçe Başkanı Murat Sezer, MHP İlçe Başkanı Engin Aydın, il genel meclisi üyeleri, stk temsilcileri ve vatandaşlar katıldılar.

Mahmut Coşkun

buffalo döner boyabat iletişim 0530 765 87 30


.-REKLAM
 

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2020, 16:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138