Boyabat S.S. 20 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Boyabat S.S. 20 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Boyabat S.S. 20 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Boyabat ilçesi S.S. 20 Nolu Motorlu Taşıtlar Kooperatifi Şehir içi dolmuşçular genel kurulu Yeniotogar'daki kooperatif salonunda yapıldı. 

Genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunuşuyla başladı. Yıllık çalışma faaliyetlerinin okunuşu sonrasında yapılan oylamayla yönetim kurulu aklandı. 

Mevcut başkan ve yönetim kurulunun tek liste halinde yeni yönetime aday olmasıyla yapılan oylamada mevcut yönetimin göreve devamı kabul edildi. 

S.S. 20 Nolu Motorlu Taşıtlar Kooperatifi Şehir içi dolmuşçular genel kurulu sonrasında bir önceki yönetimde olduğu gibi Başkanlığa Bekir Hazer, yardımcılıklarına Murat Maden ve Sedat Yalçın getirilirken, yönetim kurulu üyeliklerine de Mehmet Bayraktar, Ramazan Gülperi, Turan Dündar, Nevzat Ünal, Alaaddin Yelesen, Ahmet Dilek, Mehmet Hazer, Metin Dinar, Harun Tamer, Şaban Tunç, Selami Sümer, Ferat Güler, Murat Kurt, Ümit Kurt, Bayram Oruç, M. İlker Menteşoğlu, Süleyman Titrek, Ramazan Işık ve Hüseyin Yücel seçildi. 

Başkan Bekir Hazer, seçim sonrasında kooperatif üyelerine katılımları ve destekleri için teşekkür etti. Başkan Hazer "Buradan basın yoluyla dolmuş duraklarına park eden sürücüleri uyarıyorum, duraklara park eden özel araçlar yüzünden hem bizler, hem de yolcularımız sıkıntı çekiyorlar. Ayrıca hiç bir hakkı ve hukuku olmamasına rağmen dolmuş duraklarından yolcu alan korsan araçları da uyarıyorum. Yapılan korsanlık tamamen suçtur. Yolcuların da yetkisiz olan bu kişilerin araçlarına binmemelerini özellikle rica ediyoruz" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2019, 14:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138