Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Odasının Ankara mesaisi

Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Odasının Ankara mesaisi

Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Odası Sanayi Sitesi Yönetiminden  Ankara Mesaisi

Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Odası Sanayi Sitesi Çalışmaları Kurulum Aşaması İçin Başkan Murat Yükselecek ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Ankara'da çeşitli ziyaretlerde bulunup, siteyle ilgili projeleri ilgili makamlara teslim ettiler. 

Gazetemize konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Yükselecek, işin peşini bırakmıyoruz, azimle başladık, kararlılıkla da devam ediyoruz. Tüm üyelerimizin bize destek olacaklarına inanıyor, örnek bir site hazırlıyoruz, dedi.

Oda başkanı Murat Yükselecek, açıklamalarına devamla, 

"Yönetim kurulu üyelerimiz Uğur Yılmaz ve Kenan Aslan‘la 09.12.2020 Çarşamba günü sabahı belediyemize ait olan araçla Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına gittik.

08.08.2020 tarihinde yapılan genel kurul sonrasında sanayi sitemizin proje işlemlerini tamamlamak için yoğun çalışmalarımıza başladık. 12.02.2020 tarihinde Cumhurbaşkanımızın onayı ile yatırım programına alınan sitemizin ihale aşaması öncesi yapılacak olan ve bakanlığımızın istedikleri projeleri yönetim kurulu kararı üye listelerinin yeni şekli, tapuların yeni ada ve parsel numaralandırma işlemleri ,belediyemizin onaylamış olduğu imar planları ve rst mimarlık firmasının sitemiz projelerinin çizimleri ve onayından sonra belediye imar müdürlüğümüzün, belediye başkanımızın onaylarının da tamamlamasından projelerimizi bakanlık sanayi siteleri daire başkanlığına teslim ettik.

Bakanlık yetkileri tarafından projelerin incelemeleri yapıldıktan sonra onaylama işlemleri de bitince dosyalarımızın  tarafımıza gönderilerek taramaları yapılıp tekrar bakanlığa cd’mizi gönderdikten sonra bir sonraki aşaması ise Sanayi Siteleri ihale daire başkanlığına müracatımızı yapacağız.İhale daire başkanlığın istediği genel kurul kararını pandemi nedeniyle 5 ay gibi süre içinde bulunduğumuz bu sıkıntılı dönemde genel kurul yapamadık.01.03 2021 tarihinden genel kurul yapabilme izni çıktığında ilk fırsatta genel kurulumuza yapıp kararımızı Sanayi Siteleri ihale daire başkanlığına verdikten sonra başka bir aksi durum olmazsa ihaleyi bekliyeceğiz. 2021 yılı için de inşallah inşaatımıza başlamayı düşünüyoruz.

Kooperatif ortaklarımızdan bazıları sabırsızlanıyor olsalar da yapılması  gerekenleri istediğimiz zaman yapamıyoruz. Yine de buna rağmen çok büyük bir başarılı çalışmalarımız olmuştur. Başkan Murat Yükselecek kooperatifin kurulduğu tarihten bu yana yani 03.12.2013 itibariyle çok zorlu geçen bir 7 sene yaşadık ama bunları hep vekilimiz belediye başkanlarımızın da bize çok katkı sağlayarak bu zorlukların üstesinden geldik. 

Başkan Yükselecek, inandık güvendik ve yılmadık devam ettik kooperatif işi çok zor iştir, 2010 yılından bu tarafa oda başkanlığını da birlikte iyi bir şekilde yürütebilmek ,umudumuzu güçlendirmek amacımızdır. Sinop ilimiz de tek olan marangozlar ve inşaatcılar odası olarak sanatkar ve esnaf kardeşlerimize iyi hizmet etmek istiyoruz. Yapılacak sitemizin Boyabat’ımıza esnaf ve sanatkarlarımıza hayırlı olmasını dilerim.

Bizlere desteklerini esirgemeyen vekilimize, belediye başkanımıza bizlere güvenen dost ve arkadaşlarımıza odamız ve kooperatifimiz adına teşekkür ederiz." dedi.  

Yönetim kurulu adına 
Başkan MURAT YÜKSELECEK

Haber : Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2020, 15:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
tamer özaslan
tamer özaslan - 3 yıl Önce

11/11/2020 kazma vurulacak diye ara ödemeler toplanmış tı?

SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138