Boyabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı'na Şükrü Baş seçildi

Boyabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı'na Şükrü Baş seçildi

Boyabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurulu'nda yapılan seçimde Boyabat Küçük Sanayi esnaflarından Şükrü Baş, başkanlığa seçildi.

Boyabat 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi Salonu'nda düzenlenen genel kurulun divan başkanlığı Sinop Esnaf Odaları Birliği Başkanı Mehmet Yüksel tarafından gerçekleştirildi.

Sinop Ticaret İl Müdürlüğü temsilcilerinin de hazır bulunduğu genel kurul sonrasında görevi devralan İlçe Seçim Kurulu görevlileri iki ayrı oy verme kabini oluşturup 739 kayıtlı seçmeni olan odanın esnaflarının oylarını kullanmalarını sağladı.

Boyabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı tarafından genel kurulun yapıldığı salonun alt katındaki düğün salonunda esnaflara ve misafirlere yemek ikramında bulundu.

Herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından seçim alanında yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı görüldü.

Mevcut başkan Feyzullah Öztürk aday olmazken izin isteyip yaptığı konuşmada bu zamana kadar kendisine destek veren tüm esnaflara teşekkür edip, her iki adaya da başarı diledi. Sinop Esnaf Odaları Birliği Başkanı Mehmet Yüksel, Feyzullah Öztürk'e başkanlık görevi sürecindeki hizmetleri için teşekkür edip, plaket verdi.

Sanayi esnafı Şükrü Baş ve ilçe merkezinde bay kuaförü esnafı olan Suat Ayhan oy verme işlemi devam ederken birlikte hatıra fotoğrafı çektirip, birbirlerine başarı dileyip, kim kazanırsa esnafları için, Boyabat için hayırlı olması temennisinde bulundular.

Yapılan seçim sonunda Şükrü Baş, 329 oy alarak başkanlığa seçilirken Suat Ayhan ise 282 oy aldı.

Boyabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına seçilen Baş, sonuçların hayırlı olmasını dileyerek, tebrikleri kabul etti.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2022, 19:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115