Sabri Apaydın '' İlaç Niyetine Ladik''

Sabri Apaydın '' İlaç Niyetine Ladik''

İLAÇ NİYETİNE LADİK…

Boyabat1868 Spor dün Ladik’teydi. Geçen hafta kendi sahasında yaşadığı Atakum mağlubiyetinden sonra oynadığı önemli maçta, Ladik Belediye Spor’u akıllı bir oyunla 2-0 yenerek, BAL Ligi 4. Gruba taraftarın deyimiyle; “Selamün Aleyküm, Hayırdır biz geldik” diyerek giriş yaptı.

Kaleci Tanzer, kalesinde devleşti

Atakum mağlubiyeti sonrası Ladik Belediye Spor maçı, hem mental olarak hem de grupta iddiamızın devam etmesi açısından varoluş maçıydı. Haftaya Hoca değişikliğiyle giren takımımızın yapacakları merak konusuydu. Alınacak bir mağlubiyetin bedeli çok ağır olabilirdi. Hafta içi yapılan transferler lisanslarının yetişmemesi nedeniyle karşılaşmada oynayamadı.
Atakum karşılaşmasında oynayan kadroyla maça başlayan takımımız, daha diri, daha istekli ve daha akıllı bir görüntü çizdi. Kanatları daha iyi kullandı, pas alışverişlerindeki isabet oranı yüksek olunca, oyun üstünlüğünü de ele geçiren takımımız, 17. Dakikada Uğur, 60. Dakikada Tolga’nın ayağından bulduğu gollerle, hak ettiği bir galibiyet aldı. 
Futbolda klasik bir deyim vardır, “Kazanacaksan atanın ve tutanın iyi olacak” diye. Dün özellikle kalecimiz Tanzer her zamanki gibi çok iyiydi, atanlarda görevini yapınca “Dadından yinmeyecek” bir galibiyet geldi.

Yeni transferler ve yeni Hoca

Sezona “hedef 3. Lig” parolasıyla başlayan Boyabat1868 Spor Yönetim Kurulu, bu amaca uygun icraatlarına devam ediyor. Atakum yenilgisi sonrası Teknik Kadroda yapılan değişiklikle, takımın başına getirilen Metin Günay, takıma pozitif enerji katmış. Sahada ne istediğini bilen, kendine güvenen ve daha azimli bir Boyabat1868 Spor gördük. İlerleyen haftalarda Metin Hocanın takıma etkilerini daha net göreceğiz. Orta saha ve forvete yapılan yeni transferlerin takıma katılmasıyla birlikte takımımız liginin iddialı takımlarından biri olacaktır.

29.09.2019 Ladik’in fethi

Ladik ufak bir Anadolu kasabası. Ama tesisleri herkesi kıskandıracak kadar muhteşem. Spor Komplekslerinde 1 adet doğal çim saha tribünlü, 1 adet sentetik çim saha tribünlü, 1 adet sosyal tesis ve tribünlü bir güreş alanı bulunuyor. Bu imkanlara sahip Ladik Belediye Spor’a hem tribünde hem de sahada üstünlük kuran Boyabat1868 Spor Ladik’i fethetmiştir. Dileriz bir gün Boyabat ve Sinop’ta böyle tesisleri görür ve gururlanırız.

Taraftar deplasman da takımını yalnız bırakmadı

Takımımız kendi evinde oynadığı maçlarda ciddi bir taraftar desteğini arkasına alarak maçlara çıkıyor. Taraftar desteği takım için önemli. Ladik maçında taraftar yine görevini layıkıyla yerine getirdi. 90 dakika takımımıza verdiği destekle galibiyete katkı verdi.
Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı karşılaşmaya gelerek takıma ve taraftara destek verdi. Sayın başkanının bu desteği devam ettiği sürece takımımıza olumlu anlamda itici güç olacaktır.


Yönetim Şampiyonluk istiyor


Boyabat1868 yönetimi, Atakum mağlubiyeti ardından yaptığı Teknik Heyet değişikliği ve yeni transferle şampiyonluğu çok istediğini gösterdi. Hedefe, şampiyonluğu isteyen ve inanan ekiple yürüyeceğini, ayak uyduramayanlarla, zaafiyet gösterenlerle yol yürümeyeceğinin mesajını geçen hafta yapılan değişikliklerle gösterdi. Camiada herkesin kenetleneceği ve çalışacağı bu yol, dileriz şampiyonlukla taçlanır.

BU HAFTA EVİMİZDE OYNAYACAĞIMIZ NİKSAR MAÇINDA BOYABATLILARIN TRİBÜNDE YERLERİNİ ALIP ŞAMPİYONLUK YÜRÜYÜŞÜNE KATILACAKLARINA İNANIYORUZ.

-SABRİ APAYDIN

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2019, 17:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
hakan
hakan - 5 yıl Önce

Sabri bey siz de olmazsanız bu bilgileri okumayacaktık emeğiniz için teşekkürler .Eski bir Boyabat sporlu olarak gurbetten Boyabat taki spor haberlerinin bilgilerini sayenizde öğreniyoruz.

Rafık
Rafık - 5 yıl Önce

Bu tür yorumlamalar gurbette yaşayanlar için önemli ilgiyle okuyoruz. InsAllah boyabat adına daha güzel başarılar elde ederiz. Emegi geçen herkese çok tesekkur ederiz. Basarilar 1868

recep
recep - 5 yıl Önce

takım genel olarak iyi idi bencede.

SIRADAKİ HABER

banner115