Boyabat'ta Gençlik Haftası programı

Boyabat'ta Gençlik Haftası programı

Boyabat'ta Gençlik Haftası dolayısıyla çelenk sunma programı düzenlendi

Boyabat ilçesinde  Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Haftası etkinlikleri kapsamında, 15-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası dolayısıyla Atatürk Anıtına çelenk sunumu gerçekleştirildi.

Boyabat ilçesinde gençlerin; sosyal, kültürel, zihinsel, sportif ve sanatsal gelişimlerine katkıda bulunmak, milli ve manevi değerlere saygılı, görev ve sorumluluk bilinci gelişmiş ve toplumla bütünleşmiş sağlıklı nesiller yetiştirilmesini sağlamak amacıyla Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla 15-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Atatürk Anıtına çelenk sunularak, koronavirüs tedbirleri ve sosyal mesafe kurallarına uyularak tören düzenlendi. 

Hükümet Konağı bahçesinde düzenlenen törene Boyabat Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Faruk Erdem,  merkez personeli ve gençler katıldı. 

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Faruk Erdem'in Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu, saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı'mızın okunmasıyla şanlı bayrağımız göndere çekildi.

Tören sonrası konuşan İlçe Seyahat İzin Kurulu Başkanı da olan, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Faruk Erdem, Covid 19 vakalarının tam kapanma sonrası bir hayli azaldığını ifade ederek, "İnşallah bu salgından milletçe kurtulacağız. İki yıldır Covid-19 salgını gölgesinde geçen Gençlik Haftası şölenlerimizi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramlarımızı coşkuyla kutlamayı çok özledik. " dedi.

Mahmut Coşkun


 


 


 

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2021, 21:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
Tam kapanma
Tam kapanma - 3 yıl Önce

Bu mu kapanma böyle mi tam kapanıldı, hakkımı helal etmiyorum, haram saltanatınız başınızda parçalansın.

SIRADAKİ HABER

banner115