Boyabat'ta düzenlenen Veleybol Turnuvasının 3.'sü Emniyet Müdürlüğü takımı oldu

Boyabat'ta düzenlenen Veleybol Turnuvasının 3.'sü Emniyet Müdürlüğü takımı oldu

Boyabat Kaymakamlığı ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen 2022 yılı Kurumlar arası Voleybol Turnuvası'da 3.lük maçında karşılaşan Emniyet ve Jandarma takımlarının hayli zevkli ve bir o kadarda çekişmeli geçen maçın galibi İlçe Emniyet Müdürlüğü takımı oldu.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Spor Salonunda 20 Ocak 2022 Perşembe  günü son dörde kalan takımlardan İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığı takımları 3.'lük için karşılaştı. İlçe Emniyet Müdürü Müdürü Yunus Emre Gökmen'inde izlediği karşılaşmayı 3-2 skorla kazanan İlçe Emniyet Müdürlüğü takımı turnuvanın 3. oldu. İlçe Jandarma Komutanlığı takımı da turnuvanın 4.'sü oldu.

Şampiyonluk için karşılaşan Atatürk Ortaokulu ile Boyabat Halk Eğitim Merkezi veleybol takımları arasında geçen maçı ise rakibini 3-1'lik skorla yenen Atatürk Ortaokulu veleybol takımı turnuvanın şampiyonu oldu. (Şampiyonluk maçın haberi, fotoğrafları ve video görüntülerini sitemizde ayrı bir haber olarak izleyebilirsiniz)

Karşılaşmaların sonunda turnuvanın şampiyonuna  2. ,  3. takımlarına ve  maçta görev alan hakemlere kupa ve madalyaları düzenlenen törenle Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hüseyin Cihan Tosunoğlu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Faruk Erdem ve YEDAŞ Şefi Selçuk Dilek tarafından takdim edildi.

Mahmut Coşkun


 

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2022, 16:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138