Boyabatlı taekwondoculardan büyük başarı 

Boyabatlı taekwondoculardan büyük başarı 


Boyabatlı taekwondoculardan büyük başarı 

Boyabatlı milli teakwondoculardan Arda Usta ve Fatih Emre Tosun Ordu ilinde düzenlenen terfi sınavlarında Kuşak 1. Dan dan 2. Dan'a terfi ettiler

Teakwondo okulu projesi meyvelerini verdi. Gençlik  ve Spor İlçe Müdürü Faruk Erdem yaptığı açıklama da 5.yılını dolduran TEAKWONDO OKULU projesi, artık ulusal ve uluslararası düzeyde bir proje olmuştur, dedi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Erdem, "Milli takıma sporcu gönderen bir okul düzeyine geldi. 06,07,2021 tarihinde Ordu ili Altınordu İlçesi̇ Atatürk Spor Salonu düzenlenen terfi sınavında da bu gururu bir daha yaşadık.

Türkiye taekwondo federasyonu tarafından organize edilen ve 6.7.2021 günü gerçekleştirilen dan terfi sınavında ilçemiz milli taekwondocularimiz Arda Usta ve Fatih Emre Tosun siyah kuşak 2.dan terfi etmişlerdir

Bu güzel projeye, okula hayat veren, destek veren Fatih Aksoy ve Mehmet Nuri Çetin kaymakamlarımıza,  il müdürümüz Musa Kazım Açıkbaş'a, Teakwondo il temsilcisi Şaban Degirmenci'ye  Gençlik ve Spor Kulüp başkanı Murat Usta'ya ve projenin her basamağında olan, yürüten, ter akıtan antrörümüz Barış Tosun' a teşekkür ederim." ifadelerinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2021, 12:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115