Boyabat yüzme havuzuna yeni müdür atandı

Boyabat yüzme havuzuna yeni müdür atandı

HAVUZA YENİ MÜDÜR ATANDI

Boyabat Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi Tesis Müdürlüğüne İhsan Öztürk, atandı. 

Boyabat Belediyesinde Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Özel Kalem Müdürlüğü, Başkanlık Danışmanı ve Basın Danışmanlığı görevlerinden tanıdığımız İhsan Öztürk’ün, mevcut tesis müdürü Durmuş Tekdemir’in emekliliğe ayrılması nedeniyle 08 Kasım 2019 tarihinden itibaren yeni görevine başladı.

Bugün Olimpik Havuz’da kendilerini ziyaret edip hayırlı olsun dileklerinde bulunduğumuz Öztürk'le sohbet edip, tesisleri tanıma ve gezme fırsatı bulduk. Tesis içerisinde Olimpik Yüzme Havuzu, Tenis Kortu, Basketbol Sahası, Yürüyüş Parkurları bulunmaktadır. Yeni müdürümüz İhsan Öztürk, yakın bir zamanda tesisler içerisinde açılacak olan Fitness bölümünün yanı sıra, çocuklar için oyun parkları da kurulacağı müjdesini verdi.

Olimpik Havuz’da şuan Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ortaklaşa imzalanan proje kapsamındaki kurslar ve miniklere verilen özel yüzme kursları devam ediyor. 

Havuz 15 Ocak - 21 Şubat tarihleri arasında senelik bakıma alınacak.

Anadolu Ajansı ve Boyabat Sesi Gazetesi olarak Boyabat Yarı Olimpik Havuz ve Spor Kompleksi Tesis Müdürümüz İhsan Öztürk'e yeni görevinde ve çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyoruz. 

Mahmut Coşkun


 

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2019, 11:47
YORUM EKLE
YORUMLAR
HASAN AKÇA
HASAN AKÇA - 4 yıl Önce

Hayırlı olsun,İhsan'cım.

SIRADAKİ HABER

banner115