Boyabat takım otobüsünün kaplamaları söküldü !

Boyabat takım otobüsünün kaplamaları söküldü !

Boyabat takım otobüsünün kaplamaları söküldü !

Bölgesel Amatör Lig 4.Grup'ta Sinop ilini temsil eden Boyabat 1868 Spor takım otobüsünün kaplamaları söküldü.

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Boyabat 1868 Spor'un takım otobüsü olarak kullandığı aracın şikayet sonrasında kaplamalarının sökülmesine karar verildi. Boyabatlı taraftarlar verilen karar sonrasında sosyal medyadan tepki gösterdi.

Konuya Boyabat 1868 Spor ile ilgili yazıları ile tanınan Sabri Apaydın'da tepki gösterdi.Apaydın açıklamasında şu ifadelere yer verdi ;

Kentlerin İmaj unsurları vardır...Tarihi eserleri, doğal güzellikleri, özel insanları, binaları statları vs... Bu unsurlarından en önemlilerinden biri kentleri ulusal düzeyde temsil eden spor ve sanat kulüpleridir.

Boyabat'ı temsil eden İmaj unsurlarından en önemlilerinden biride Boyabat'ımızı Bölgesel Amatör Ligde temsil eden Boyabat 1868 Spor Kulübüdür. Her sene kentimizde 13 başka illerin takımlarını konuk ederken, 13 ile maç yapmak için gider. Boyabat'ımızın adını Türkiye'nin başka coğrafyaların da duyurur, tanıtımını yapar.

Bizde kulüp olarak bu tanıtımın daha etkili olması için takımımızın deplasmanlara giderken kullandığı araca "Boyabat 1868 Spor" giydirmesi yaptırdık. Amacımız gittiği güzergah boyunca görünür olmak ve "Boyabat" isminin tanıtımına katkıda bulunmaktı. Bu amacımıza bugüne kadar ulaştığımızı düşünüyorum.

Ancak 09.03.2020 tarihinde aracımızdan Boyabat kaplamasını çıkarmak zorunda kaldık. Nedeni akla mantığa sığmayacak kadar sığ ve bozuk bir psikolojinin ürünü. Boyabatlı olduğunu zanneden, Boyabat'ta yaşayan biri! aracın kaplamasını CİMER'e şikayet ediyor. Türkiye'nin her il ve ilçesinde olan araç kaplaması, bu şikayet üzerine kaldırılma kararı alınıyor. Bizde kulüp olarak "Şeriatın kestiği parmak acımaz" diyerek kaplamaları söktürdük.

Şimdi soruyoruz!

Bu araç kaplaması şikayet eden kişiye nasıl bir zarar vermiştir de bu şikayeti yapmıştır?

Eğer bu araç kaplamasının bu şahısa! zarar vermiyorsa Kim! şikayet ettirmiştir?

Boyabat isminden, Boyabat'ın tanıtımından bu kadar rahatsız olan şahıs! nasıl bir ruh haline sahiptir?

Bu şahsın! hareketi bizi kırmış ve üzmüştür, tüm kentte güzel bir temaşa yaratan, kenti bir amaç üzerine ortaklaştıran Boyabat 1868 Spor kulübüne yaptığı bu hareket sadece bize değil, Boyabat'a yapılmış bir harekettir.

Bu şahsı! kendi vicdanı ve kompleksleriyle baş başa bırakıyoruz.

-Boyabat Sesi

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali Osman Ulusoy
Ali Osman Ulusoy - 4 yıl Önce

Kamil o araçlar okul servisi çektiklerinden söküldü logolar. Çocuklarımızın güvenliği söz konusu. Otobüslerinden birini takıma hibe et logolarınızı kimse sökmez. Sen yapmazsan benim otobüslerden birini vereyim...

ALİ RIZA BİNBOĞA
ALİ RIZA BİNBOĞA @Ali Osman Ulusoy - 4 yıl Önce

OKUL SERVİSİ ÇEKEN ARAÇLARDA GİYDİRME OLMAZ DİYE KURAL MI VAR ? ALİ OSMAN BEY

Kamil Koç
Kamil Koç - 4 yıl Önce

Şikayet eden kişinin eline ne geçti merak ediyorum.Ne güzel takımımız deplasmanlara gittiğinde farklı bir hava katıyordu logolu aracımız.Serkan Dilek abi maddiyat gözetmeden elinden geleni fazlasıyla yapmıştır o cimer meraklısı arkadaşında kulubüze 1 tl katkısı olmamışır.Kına yaksınlar şimdi !!!

Boyabat 1868
Boyabat 1868 - 4 yıl Önce

VAllahi yazık billahi yazık

vatandaş
vatandaş - 4 yıl Önce

boş işlerle uğraşan biridir.

Muhalif
Muhalif - 4 yıl Önce

İş yerinde arkadaşını şikayet etmenize alıştık da otobüsten ne istediniz. Dünyanın her yerini gez dolaş bu kadar gambazcinin olduğu bi tek memleket daha bulamazsın

Rafık
Rafık - 4 yıl Önce

Bu tür kişilikler hastalıklıdır, aslında madem şikayet hakkı var bizimde şikayet edeni öğrenme!! hakkımız olmalı. Bir şey yapacağımızdan değil en azından bilelim de evet buymuş.... Diyelim!!. Gurbetten sevgiler memleketim.

SIRADAKİ HABER

banner115